2016. szeptember 5., hétfő

Jungkook&Heesoo (TSOL-ból kérésetekre)

NINCS ÁTOLVASVA!!!


Nos, mivel írtátok és én is jó ötletnek tartottam, mert ezt a két személyt szívesen összehoznám, ezért össze is hozom nektek. Kicsit lehet hosszú lesz, de imádom őket, főleg együtt, így szívesen írom és nem szeretném elkapkodni.
Akik pedig nem olvasták még a Three sides of life-ot minimum a 74. részig, azok hiába olvassák, nem nagyon fogják érteni.
Indításnak pedig egy kis ismétlés, csak hogy tudjátok, honnan írom.

-Ez nem túl meggyőző. Inkább hagyjuk. - állt volna fel Heesoo, pedig nagyon kíváncsivá vált a bortól és Kook lehúzásától, hogy milyen is lehet a kisebb, amiért nem elégedett magával.
-Ne! - hajolt előre Jungkook, majd idősebb társa vállaira támaszkodva nyomta vissza azt a földre, végül gyorsan megcsókolta, hogy tényleg ne meneküljön el. Bátortalanul mozdult nyelve miután összeértek ajkaik, de Heesoo tapasztaltabb volt, így biztatta, minek hatására bele is lendült a kisebb, pár perc múlva pedig rózsa vörös arccal távolodott el a másiktól, hogy kikérje véleményét. - Nagyon rossz volt? - tartotta csukva szemeit, mert zavarától képtelen volt ránézni.
-Lassabban és határozottabban. - simította meg forró pofiját Heesoo - Gyere! - térdelt fel ezáltal kényelmesebb pozíciót biztosítva a fiatalabbnak is, majd újra elmerültek egymás szájában. Ugyan kínozta mindkettejüket saját lelkiismeretük, de ez háttérbe szorult, mert élvezték a helyzetet, jobban is, mint számítottak rá - Umm. - tolta el egy aprócska centire Kookot - Határozottan, de gyengéden is.
-Igyekszem.
-Menni fog. Ne izgulj. - mosolygott - Nyugodtan, érzésből. Gondold azt, hogy én vagyok a baby, vagy Jin. Amelyik jobban tetszik. - cirógatta tovább, majd újból megcsókolta.
Ezek után már nem is engedték el egymást hosszú percekig, miközben az alapzajt biztosította a tévé, így nem keletkezett zavarba ejtő csend, viszont más valami kialakult, amitől Heesoo is kezdett elpirulni. Ahogyan Jungkook egyre jobban figyelt a másik mozgására, minden rezzenésére és apró jeleire, igazodott a tapasztaltabbhoz kezdte élvezni az egészet minek hatására tudtán kívül nyögdécselni kezdett, ami fel sem tűnt neki, de Heesoonak viszont igen. Nem segített helyzetén a fiatalabb hangja, mikor pedig elengedte, hogy rászóljon, hagyja abba és tartsanak szünetet, a kisebb máshogy reagált.
-Picurka! - lepődött meg, amint Jungkook lemászott az ölébe, nyakába karolt, majd újra csókba kényszerítette az idősebbet. Hirtelen nagyon bátor lett, pedig arcán a pirosság nem enyhült kicsit sem.
Falták egymást és a tanóra lassan kezdett átalakulni. Ugyan a fiatalabb tényleg tapasztalatot szerzett, figyelt, de csak az elején, mert abban a percben, hogy leereszkedett az idősebb ölébe már nem is foglalkozott tovább az igazi okkal, amiért elkezdték az egészet. Élvezte, egyenesen imádta, hogy mást is csókolhat társain kívül ráadásul olyan valakit, aki még jártas is volt mindebben. Odáig volt a helyzetért, hormonjai pedig lassan húzták tovább, más lépésre késztették, amit meg is tett, mialatt Heesoo megadta magát. Lágyan ölelte a fiatalabbat, mintha tényleg egy pár lennének, ahogyan pedig Kookie megmozdult, ő a fenekére fogott. Nem szerette volna, ha folytatja azt, amibe belekezdett, ám a fiatalabb ezt biztatásnak vette és tovább csinálta, mire Heesoo elengedte nyelvét.
-Pihenjünk. - lélegzett mélyeket mialatt kerülte a kisebb tekintetét, de az is Heesooét - Én öhm.... elmegyek fürdeni. - tette ki öléből Jungkookot, majd telefonját felkapva további szó nélkül zárta magára a fürdő ajtaját.
-Hyungh. - lehelte Jungkook amint magára maradt. Felhúzták, beindult, de egyedül hagyták és nem tudta mihez kezdjen. Legszívesebben Heesoo után ment volna és befejezte volna, amit elkezdett, de ebben már visszatartotta lelkiismerete - Taeh! Mért nem aludhatok nálad aaaaahhh! - nyavalygott, majd fejét a kanapéra ejtette és becsukva szemeit gombolta ki nadrágját.

Heesoo bezárkózott a fürdőbe és tárcsázta szerelme számát, ám az nem vette fel a telefont. Pedig most nagyon nagy szüksége lett volna zavarodott elméjének párja megnyugtató hangjára, de nem kapta meg. Ezért csak próbált mélyeket lélegezve lenyugodni kicsit, miközben nadrágja már elég szűknek bizonyult.
-A franc ebbe a kölyökbe. - fogta fejét, de leginkább a bort szidta elméjében. Az volt az, ami ennyire elvette józan eszét és eresztette ilyen messzire Jungkookot, pedig már akkor ott kellett volna hagynia, mikor az lemászott ölébe.
Végül azonban úgy döntött, ha már nem kap szóbeli megnyugtatást akkor majd egy hideg zuhany lesz az, ami gatyába rázza, így be is állt a zubogó cseppek alá. Hosszú percekig csak támasztotta a falat és élvezte, amint egyre lejjebb kúszik testhője, majd lassan helyreáll egész szervezete, végül mikor minden normálissá vált kezdett csak hozzá az igazi fürdésnek, mellyel hamar végzett. Felvette alvós pizsamanadrágját és kisétált, vissza Jungkookhoz vizes hajjal a nappaliba, ahol a vendége még mindig a kanapé előtt ült csendben a tévét figyelve.
-Mehetsz fürdeni, ha szeretnél.
-Köszönöm. - nézett fel rá Kook - Rám fér. - kelt fel és a fürdőbe indult.
-Csináljak neked kellemes fürdőt? - fordult utána Heesoo.
-Umm.... nem fontos. - pislogott zavarában a legkisebb.
-Akkor csinálok. Addig kikeresheted a pizsid. - foglalta vissza a szobát, majd el is kezdte engedni Jungkooknak a vizet, melyet kellemes illatúvá és meleggé tett, még habtakarót is varázsolt tetejére, míg egyedül ült a kád szélén - Remélem nem túl forró. - nézett a fiatalabbra, ki egyetlen boxerban tért vissza váltóruhájával kezében, ezért nagyot kellett nyelnie Heesoonak. Jungkooknak jobb teste volt, mint előző este mondta.
-Umm. - nézte a kádat, miközben látványosan nem akarta észrevenni, hogy a másik végigméri, majd letéve ruháit ő is leült és ujjaival nézte meg a víz hőfokát - Szerintem jó lesz.
-Akkor jó. - kelt fel Heesoo - Jó fürdést! - indult hatalmas léptekkel az ajtó felé - Szólj, ha kell valami.
-Rendben. Heesoo!
-Tessék? - fordult vissza, ám kár volt, mert a kisebb már megszabadult alsójától és mászott be a vízbe. Így az idősebb biztonsági kapaszkodóként kezelte az ajtófélfát, melyet minden erejéből kezdett szorongatni.
-Hozol nekem kakaót? - tűnt el teste egy része a habokban.
-Persze. Máris hozok. - fordult ki azonnal a fürdőszobából.
Kicsit elpirulva indult meg a konyhába és kezdett hozzá a kakaókészítésnek, ám mikor meglátta a majdnem üres boros üveget, amit aznap nyitott meg és nem szabadott volna ennyinek hiányoznia belőle, nagyot sóhajtott. Jungkook beleivott, nem is keveset fogyasztott, most pedig beült egy nagy kád forró vízbe. Biztos volt benne, hogy csak emiatt vált ilyen bátorrá és már félt előre, mit fog még tenni a picurka, ha visszatér hozzá kakaójával.
-Itt a kakaód. - lépett a fürdőbe lassan, szerencséjére pedig Kooknak már csak a feje látszott ki a habokból - Langyos, remélem jó lesz. - guggolt a kád mellé.
-Igen. - emelkedett fel a kisebb és elvette az édes italt - Nem maradsz? - szólalt meg mielőtt beleivott volna, mert Heesoo felállni és távozni készült.
-Gondoltam, egyedül szeretnél fürdeni.
-A-a. - rázta fejét.
-Hát... jó. - ült vissza a kád mellé, ám ezúttal háttal annak, hogy ne lásson semmit, pedig nagyon szerette volna megismerni Jungkook testét.
-Köszönöm. Finom, nagyon.
-Szívesen. - hajtotta le fejét, hogy még perifériás látásába se essen bele a picur meztelen teste.
Annak azonban pont az volt a célja, melyet Heesoo kerülni szeretett volna. Jobb esetben Jungkook sem hajlott volna ilyesmire, de furcsa érzés támadt testében, mikor lemászott ölébe, a sunyiban elfogyasztott bor után pedig már át is vette ez a hatalmat elméje felett.
-Heesoo. - szólalt meg pár perccel később, amint már fürdése közepén tartott.
-Tessék? - nyelt nagyot az idősebb. Előre félt, mit akar mondani a másik.
-Megmosod a hajam?
-Magadnak nem megy? - szeretett volna ebből most kimaradni.
-Kérlek.
-Jó. - sóhajtott nagyot, majd feltérdelve megfordult, lassan pedig hozzálátott, miközben Jungkook pillantását kerülve kereste ki a sampont - Csukd be a szemed, ne menjen bele.
-Nem fog. - pislogott fel a kisebb Heesoora.
Szinte végig az idősebbet nézte, ki direkt csak hajára koncentrált, így nem akadt össze tekintetük, amit Kook sajnált., bár mosolygott, mert élvezte a fejmasszázst és hogy így törődnek vele ott is.
-Most viszont csukd be a szemed. - vette le a zuhanyrózsát Heesoo, majd leöblítette a kisebb fejéről a sampont.
-Köszönöm. - törölte ki arcából a vizet - Ez mi? - érezte meg újra tincsei között a másik ujjait, így fel is pillantott rá.
-Balzsam. Hogy mindig ilyen puha maradjon a hajad. Na, - ült sarkaira - most kicsit rajta marad. - vétett hibát és reflexből belenézett Kook szemeibe, amik ettől a pillanattól fogva nem engedték el többé.
-Kedves vagy.
-Néha túlságosan is.
-Ezt nem lehet túlzásba vinni. - mosolygott Kook, mire Heesoo szíve hatalmasat dobbant, melyet egy nagy sóhajjal jelzett is a kisebbnek, majd felpattant - Hova mész?
-Csak egy pillanat. - loholt ki a fürdőszobából.
A hűtőhöz sietett, majd kikapva abból a borosüveget szinte egy húzásra itta meg a maradékot. Ez kellett, hogy bátrabb legyen és végre elengedje magát, így miután lerakta az üres üveget cammogott vissza Jungkookhoz.
-Meddig kell ennek a hajamon lennie? - mosakodott Kook.
-Még pár perc. - ült vissza mellé a földre Heesoo.
-Merre jártál? - támaszkodott a kád szélére a kisebb vigyorogva.
-Megittam a bort amit hagytál nekem.
-Ohh. - tűnt el mosolya és kicsit elszégyellte magát - Nem fogja megtudni senki, úgysem megyünk sehova, csak ketten vagyunk, nem lesz baj.
-Ezt most a borra mondod?
-Lehet..... de nem biztos. - harapott alsó ajkába Jungkook, majd hosszú percekig hallgattak.
-Most már lemoshatod.
-Nem mosod le nekem? - görbült kaján mosolyra ajka, Heesoo pedig inkább nem kérdezett vissza, hogy miért, csak megrántotta egyik szemöldökét, majd néhány lélegzetvétel után mozdult.
-Csukd be a szemed! - látott is hozzá az idősebb, ám ezúttal ő volt az aki főleg a másik arcát nézte, bár ezt Jungkook nem vehette észre.
Még így is tudott koncentrálni arra, hogy rendesen leöblítse a kisebb hajáról a balzsamot, mialatt indokolatlanul sokszor simogatta meg Jungkook állvonalát és arcát. Miután pedig visszaült sarkaira, a kisebb kinyitotta szemeit és hatalmas csillogó vizes pillái alól kitekintve szemlélte az idősebbet. Egy pillanat alatt elvarázsolta, legalább is azt hitte, mert mikor mozdult volna felé, a másik elhúzódott.
-Törülközz meg! - simogatta meg arcát, miközben Jungkook elpirult, hogy lebukott, de leginkább elszomorodott, hogy hiába álmodozott.
-Jó. - állt fel a kádból, majd nyúlt volna a törülközőért, de kikapták ujjai a közül.
-Segítsek ebben is?
-Umm.... - esett végképp zavarba, már nem tudta, mit gondoljon - I-igen. - engedte is meg Heesoonak, ki azonnal betekerte a puha anyagba, ezáltal meg is ölelte.
Egymás szemeibe néztek, miközben csupán néhány centi maradt kettejük között és próbálták elrejteni mosolyukat, ami nem igazán sikerült. Heesoo úgy érezte magát, mint egy tini, ki fülig szerelmes, Jungkook pedig az is volt. Így miközben lassan szárazzá vált teste mindketten továbbgondolták az estét.
-Így jó leszel. - tekerte Kook derekára Heesoo a törülközőt.
-De még vizes vagyok.
-Azt rád hagynám. - tűrte be kis sarkot a többi anyag alá, hogy ne essen le olyan könnyen derekáról kis leple.
-Mért? - fogta meg csuklóját Kookie - Az ujjaid már így is majdnem ott vannak.
-És szeretnéd, ha lejjebb csúsznának?
-Próbáljuk meg, merre eresztem tovább a kezed.
-Van egy tippem. - húzta magához a kisebbet, ki el nem engedte a másik csuklóját.

-Szabad? - ám Kook nem válaszolt, csak próbált lassan lélegezni, miközben Heesoo feladta a várakozást és már csúsztak is lefelé ujjai. Amint pedig elért férfiasságához Jungkook lehajtva fejét pirult el még jobban, már ha ez lehetséges volt - Cuki.
-Nincs túl jó testem.
-Nem arra mondtam. - mozgatta lassan ujjait - A reakciódra. Mintha szűz lennél.
-Majdnem az vagyok.
-Tae mellett kétlem. - hajolt füléhez Heesoo, miközben szabad kezével ölelte magához derekánál fogva a kisebbet.
-Csak velük voltam még. - tette kézfejeit az idősebb vállaira Jungkook, miközben nyakába bújt.
-Akkor kicsit sem állsz közel egy szűzhöz. Viszont lesznek problémáink.
-Mért? - nyögött aprót.
-Passzív vagy, jól gondolom? Mindig alulra kerülsz.
-Igenh.
-Az a helyzet, hogy én is. - emelte fel fejét Heesoo és a falat bámulva kezdett gondolkodni.
-Nem tudsz most váltani? - nézett fel rá Kookie - Taenak is sikerült.
-Mert Taenak volt oka rá. Ő is teljesen megváltozott, a személyisége is.
-És egy rövid időre nem tudsz személyiséget cserélni? - harapott alsó ajkába Kook.
-Hát nem szoktam. Az nem az én asztalom, nálunk pedig nem megy csettintésre. - igazította meg Kook törülközőjét, hogy ne essen le derekáról, miután kihúzta kezét alóla.
-Aaaaaa. - szomorodott el kicsit Kook - Pedig engem olyanra kéne tanítanod, hogy ezzel is meg tudjam lepni.
-Meg fog ölni, ha megtudja. - dörzsölte halántékait Heesoo - Ezt nem szabad. Jihyo is mérges lesz.
-Nem kell megtudniuk. - fogta meg Heesoo kezeit és elvette arcától - Soha nem tudja meg senki, hogy a nyuszikáját kioktattad.
-Nyuszi?
-A mosolyom miatt. - villantotta is csillogó fogsorát - És hamarosan kapok kis fület és nyuszifarkas plugot is.
-Baszki, de cuki vagy!
-Muszáj lesz megoldást találnod az estére, vagy hoppon maradunk.
-Nyuszi hopp..... Most eljátszottam a gondolattal, hogy kivételesen nekem kell mozogni. - merült el Kook szemeiben.
-És hogy tetszett?
-Hát..... megpróbálhatjuk.
-Szupeeeer! - mosolygott.
-És milyen szexet szeretsz? Durva vagy, mint Tae volt, mert akkor nehezen fog menni.
-Hát ummm.... - pirult el és inkább Heesoo kulcscsontját szemlélte.
-Mi a baj?
-Igazából.... én azt szeretem, ha velem kemények.
-Akkor most megmutatom neked, mire tanítottam. - fogott a fiatalabb fenekére.
Határozott volt, Jungkookot még jobban be is indította ezzel, ám amint a kisebb felnézett szemeibe látta, milyen lágy is igazából az idősebb. Majd újabb csókot kapott, amire már nagyon várt. Szinte azonnal felnyögött, a másik nyakába karolt, miközben elmerültek egymás szájában hosszú percekre. Heesoo a kisebb arcát simogatta, mialatt ölelte magához szabad kezével, mikor pedig elváltak egymástól Kook végigsimított másik nyakának izzó bőrén, míg az idősebb apró puszikkal halmozta el állvonala mentén.
-Gyere picurka. - fogta meg mellkasán pihenő ujjait a másiknak - Ha már bűnözünk, csináljuk rendesen. - indult ki a fürdőből maga után vonva a kisebbet.

-Nem lesz olyan, mint Taeval. - döntötte le az ágyra a fiatalabbat.
-Nem bajh. - húzta az fel megszokásból lábait, törülközője pedig azonnal meg is adta magát.
-Nyugalom. - támaszkodott meg feje mellett Heesoo, miközben másik kezével megfogta Kook combját - Ne kapkodj. Csak szép lassan. Nem csak dugni akarunk, hanem érezni is a másikat.
-Rendben. - próbálta nem kimutatni, mennyire felizgult már, ám férfiból volt, így nehezére esett.
De Heesoo elhatározta, lassan fogja csinálni, szeretkezni fog Jungkookkal, ezért óvatosan vette célba annak nyakát. Kook simogatni kezdte a másik izmos testét, miközben az lágyan harapdálta csupán puha bőrét, de inkább csókolgatta és lefelé haladt egészen kulcscsontjáig. Ő is cirógatta a kisebb testét ujjaival, ám csak oldalán simított végig, majd alhasára tapasztotta tenyerét, hogy Kook ne emelgesse annyira csípőjét. Jungkook felnyögött, amint nyugalomra intették újból. Rászorított Heesoo bicepszeire és beharapva alsó ajkát nézett szemeibe, mire ismét csókot kapott a másiktól. Hajába túrt, amint pedig az idősebb megtámaszkodott mellette alkarjain felhúzta lábait, majd megemelte csípőjét.
-Kookeih. - váltak el egymástól - Nyugalom.
-Nem megyh. Kérlekh. - mocorgott alatta.
-Próbáld megh.
-Kérlekh! - lepte meg Heesoot a kisebb. Felülkerekedve az idősebben ült annak péniszére, ki ettől felnyögött - Te is felizgultál. - vette ujjait szájába.
-Ettől még lassan szeretem. - ült fel - Add azokat nekem. - csókolt kézfejére, majd nyelve mellé vette a másik karcsú testrészeit.
Kook hatalmasat nyelt a látványtól és az érzéstől is. Heesoo nyelve puha volt, selymes, forró, mely óvatosan bánt vele, miközben felnyögött az idősebb, mert Jungkook mozgatni kezdte csípőjét ölében. A kisebb fenekére fogott, megmarkolta és segítette ringatózásában, miközben lassan elengedte ujjait, majd állára csókolt. Kook a nyakába karolt mialatt apró nyögések szaladtak ki száján, szemeit behunyva pedig igyekezte visszafogni rohanni akaró énjét, hogy Heesoo kedvére tegyen. Ahogyan így küzdött magával az idősebb újból leterítette az ágyra. Most azért vált el tőle néhány pillanatra, mert meg szeretett volna szabadulni saját ruháitól is, amiket pár pillanattal később már a földre dobott és nélkülük mászott vissza a kisebb fölé. Végigsimított Kook egész testén, miközben az próbálta magát nyugton tartani, hogy ne ugorjon Heesoo nyakába és üljön büszkén álló férfiasságába abban a pillanatban. Az idősebb ez idő alatt újra megtámaszkodott Jungkook feje mellett, egyik kezével pedig átkarol dereka alatt úgy szorította magához. Leheletnyi hely sem maradt kettejük teste között, miközben Kook is ölelte a másikat, ami miatt már nem bírta visszafogni magát. Egymásnak feszültek és férfiasságaik is mitől Jungkook visszafojthatatlan nyögdécselésbe kezdett. Heesoot akarta azonnal, nem játszadozást, így szenvedett a másik alatt, míg az csak mozgott egész testében, megfeszítette olykor-olykor izmait, mialatt a kisebb izzó bőrét ostromolta csókokkal és tenyerébe fogta annak formás fenekét.
-Szexet akarooooookh! - vetette hátra Kook fejét, közben pedig Heesoo vállaira támaszkodva próbálta kicsit feljebb tolni magát, hogy tudjon tenni is végre azért, amire vágyik.
-Még nemh! - fogott a picur csípőjére és nem engedte feljebb, mialatt kulcscsontjára nyomta sokadik csókját elválva a másik testétől.
-Deh... - vette kezei közé Heesoo arcát, így egymás szemeibe pillantottak - Te is feszülszh. - lihegett.
-Igenh. De még egy kicsith. - mozdult újra és csókot nyomott Kook ajkaira, mitől az behunyta szemeit, majd lassan haladt lefelé selymes bőrén, végig nyakán, kulcscsontjait is kényeztette, végül mellkasán folytatta útját, amit a kisebb már szeretett volna látni is. Ködös tekintettel pislogott Heesoo-ra ki megérezte ezt, így felemelkedett - Érezdh!
-Mih?
-Ne nézd, érezdh. - mászott vissza Kook arcához - A nézés sokat elvez az élvezetből.
-De látnom kell. - karmolt végig Heesoo két oldalán.
-Nem kell. Ahj! - kelt fel róla.
-Neeeh. - ült fel sarkaira Jungkook, míg a másik a szekrényben kezdett kutakodni - Becsukom a szemem, csak gyere visszaaaaaa! - nyavalygott.
-Már itt is vagyok. - fordult vissza a fiatalabb felé kezében egy nyakkendővel - Másom nincs. - sétált oda Kookhoz, majd elkezdte bekötözni szemeit - Szoros?
-Ummm..... nem. - tapogatta meg a selymes anyagot.
-Akkor jó. - döntötte vissza a fiatalabb meglepetésére azt az ágyra - Ne vedd le! - csókolt nyakába.
-Rendbenh. - sóhajtott fel.
Heesoo így kedve szerint folytathatta útját, léphetett a tettek mezejére és haladt végig ugyan úgy a fiatalabb testén, ahogyan pár perccel korábban, mialatt az nyögdécselt, sóhajtozott, ujjai pedig az idősebb bőrét simogatták, mikor épp nem körmeivel hagyott azon piros csíkokat. Mikor viszont Heesoo elérte célját, kezébe vette Jungkook férfiasságát, majd forró csókot nyomott annak érzékeny végére a kisebb vállaiba mart annyira, hogy az már fájt a másiknak. Ezért mialatt lassan engedte engedte szájába Kook péniszét, annak kezeit inkább a takaróra vezette, így nem az ő bőrét cincálták apró körmei. A fiatalabb az ágyneműt szorította, míg Heesoo lágyan folytatta azt, amibe belekezdett. Minden tudását bevetette, ezért Jungkooknak hatalmas élvezetet nyújtott, melyről mindketten tudták, az egyébként is felizgult kisebb nem sokáig fogja jól tűrni, így az idősebb figyelt rá. Óvatosan csinálta, mialatt Kook levegő után kapkodott és egyre nagyobbakat nyögött.
-Heesoooohh! - feszült kis ívbe háta - Aaaaah! Neeee! - nyafogott, amint az említett kiengedte szájából - Mééééért?
-Mert más jön. - tért vissza a kisebb ajkaihoz, majd rájuk tapadt, mialatt bevezette első ujját a fiatalabbnak, ki azonnal nyakába karolt.
Szájába nyögött, de el nem engedte volna az idősebbet semmilyen fájdalom hatására sem, így csak szorító kezéből és apró hangjaiból lehetett megállapítani, kicsit kellemetlen volt számára a kötelező felkészítés, ám nem ellenkezett. Inkább az zavarta csak igazán, hogy Heesoo lassú volt. Tényleg óvatosan bánt vele, lágyan, amihez ne volt hozzászokva, mivel pedig csak egyik kezén tudott támaszkodni, így Kook könnyen ledönthette volna az ágyra, amit pár perccel később meg is tett.
-Neh! - ült fel azonnal az idősebb és Jungkook feneke alá nyúlt, ki már az idősebb péniszéhez igazította magát - Nyugaloooom. - csókolt állvonalára.
-De nem bírom márh. Heesoo kérlekh! - fejtette le magáról a védelmező ujjakat - Könyörgöm.
-Kook, fájni fog. - érezte meg a fiatalabb szűk bejáratát.
-Nem érdekelh. - ereszkedett lejjebb, majd mikor már az idősebb átkarolta derekát, akkor szabad kezével fogott péniszére, hogy biztosan magában érezhesse azt - Hahh..... hatalmas. - nyögött azonnal, amint kezdte elfoglalni helyét Heesoo.
-Csak nem lazultál még elh. - sóhajtotta fel a házigazda is, hiszen Kook iszonyatosan szűknek bizonyult - Mondtam, hogy még neh. Hahh... álljh meg. - nyúlt inkább újra feneke alá és Kook nem is folytatta útját.
-Heesoohh. - nyögött fel fájdalmasan a kisebb, miközben már vállain támaszkodott lehajtott fejjel.
-Feküdj vissza. - döntötte le lassan az ágyra újból a fiatalabbat, majd el akart válni tőle, ám az lábait az idősebb csípője köré fonta és nem engedte. - Kookh, én megértem
-Kérlekh! - szakította félbe társát, kinek végigsimított mellkasán, így érezte annak szintén izzó bőrét, rohanó szívét, amit tettiből nem mondott volna biztosra.
-Egy kis bemelegítés és nem kell szenvedned sem.
-Nem attól szenvedek. - húzta magába lassan Heesoot, miközben fájdalmasan nyögött fel újból.
-Jungkook kérlekh. - érezte meg a forróságot, miközben nyomta le a kisebb csípőjét és emelkedett is volna meg pár pillanattal később, mikor már volt hozzá ereje, ám a fiatalabb nyakába karolt, így majd hogy nem felült vele, ám csak kezeiben tartva emelte fel - Nyugodj megh..... legalább egy kicsith. - lihegett.
-Nem megyh. - engedett szorításán és lejjebb akart csúszni - Engedjh.
-Nem akarlakh. Nyüszíteni fogszh. - puszilt halántékára - Azt nem akarom.
-De én igenh. - mocorgott Heesoo karjaiban, így az nem tudta rendesen tartani.
Addig harcolt vele a kisebb, míg fel nem adta. Sarkaira ült, Kook pedig térdein állt, végül ráhárult a feladat, ezért ahogyan ő érezte, olyan ütemben ülhetett le az idősebb ölébe. Heesoo ugyanis teljesen megadta magát. Kezeibe inkább Jungkook arcát fogta, hogy csókolhassa, míg az teljesen leereszkedett. Lihegve borultak egymás vállára, hiszen az a szűk forróság, amit az idősebbnek nyújtott teste, hamar kiugrasztotta volna bőréből, ha nem álltak volna meg pár percre.
-Ezth nem kellet volnah. - kapkodta a levegőt Heesoo.
-De szerethem.
-Azt, hogy fájh? - emelte fel fejét az idősebb, hogy Kook szemeibe néz, ám azok még mindig be voltak kötve.
-Uhum. - bólogatott lágyan - Szerethem..... a kemény szexet is. - nyelt egyet, rendezve kicsit lélegzését - Mikor tépik a hajam és még azután is a kedvenc pontomat dugják, hogy elélveztem. Szeretem Taeh kemény mozdulatait, meg Jinbe is szívesen kapaszkodok, mikor nem lassít már Tae, pedig mindkettőnkre ráférne. Szeretem, ha keményen bánnak velem. Attól.... felizgulok és képes vagyok még.
-Én nem leszek veled ilyen. Nem szeretem.
-De van amit szeretsz, nem? - dőlt vissza az ágyra, csípőjét még megfelelően tartva.
-De.
-Engem szeretsz. Felizgattalak és nem bírod ki, hogy ne dugj meg. - markolt az ágyneműbe - Szóval gyerünk. Bűnözzünk rendesen.
-Iszonyat édes vagy. - sóhajtott fel Heesoo, majd nyakába nyomott egy csókot, míg kezébe fogta Kook férfiasságát - Fel tudnálak falni.
-A tiéd vagyok. Azt teszelh, - sóhajtozott Jungkook - amit csak szeretnél.
-Biztos? - puszilgatta tovább.
-Igenh! Hahh... mozogjh.
-Várj egy kicsit! - kelt fel róla - A kedvedben járok akkor.
-Hmm? Neeeh! - érezte, amint kicsúszik Heesoo pénisze testéből - Aaaaah.
-Nyugalom! - vette azonnal szájába Kook férfiasságát, mire az jólesően nyögött fel.
Olyan lendülettel szopta, miközben ujjaival a fiatalabb belső pontját kereste, hogy Jungkook rögtön rájött, mire is készült. Nem bánta, hagyta is a másiknak, mialatt egyre jobban kapkodott levegő után. Az idősebb nyelvétől kőkeménnyé vált pénisze, ahogyan végig nyalt rengetegszer hosszán, majd amint hegyét kezdte szopogatni és még meg is találta gyönyörközpontját, Jungkook kezdte tudtára adni, hamarosan vége lesz, akkor pedig nem úgy alakulnak majd a dolgok, ahogyan azt Heesoo szereti.
-Nemh.... nemh bíromh. - lihegett - El fogokh.... hahh.... ott neh! - cincálta az ágyneműt, miközben az idősebb nyelve hegyét bújtatta Kook péniszébe - Aaahhh..... Heesooh! - Kapott szeméhez és levette a nyakkendőt. Látni akarta ezt, nem bírta megállni, hiszen Jinnél is ha kihagyta volna ezt, nagyon bánta volna. Ezért ledobta a selymes anyagot, majd úgy élvezett az idősebb szájába, miközben annak minden mozdulatát figyelemmel követte.
-Picurkah. - csókolt csípőcsontjára Heesoo - Levetted.
-Muszáj volth. Istenemhh..... Mégh! - túrt az idősebb hajába.
-Most másth! - ült sarkaira, majd ölébe húzta Jungkookot.
-Végreh. - harapott alsó ajkába, mialatt Heesoo lassan megtöltötte testét.
-Sokkal kényelmesebb, nemh? - kapkodott levegő után.
-Deh. - nyögött fel Kook.

Heesoo lassan kezdett mozogni, viszonylag bátortalanul, hiszen nem ez volt az ő fő szerepe, ám amint látta, hogy Jungkook mennyire élvezi és imádja, kicsit megnőtt az önbizalma. Bár lassan mozgott, mégis határozottabban, miközben minden érzését igyekezte belevinni. Ugyan Kook nem a párja volt, mégis hamar imádni kezdte. Szemlélte testét szeretkezésük közben, ahogyan a másik nyögdécsel, izmai meg-megfeszülnek, lassan pedig kezd kipirosodni arca, ahogyan zavarba esik fürkésző tekintetétől. Jungkook megbánta akkor, hogy levette a nyakkendőt, hiszen azzal nem vette volna észre, amint Heesoo ennyire figyeli és nem pirult volna el. De ahogy jutott némi vér fejébe, úgy azonnal megoldást kezdett keresni.
-Cseréljünkh! - ült fel, majd megcsókolta az idősebbet, ki készséggel dőlt le az ágyra és engedte át az irányítást a fiatalabbnak.
Kook megtámaszkodott mellkasán, néhány mozdulattal később pedig, amint megtalálta a legélvezetesebb szöget számára, hozzá méltó tempóba kezdett. Hangosan nyögött minden egyes lakalommal mikor maximálisan ereszkedett Heesoo férfiasságába, ám hiába volt izgató ez az idősebb számára, ő lassítani szeretett volna, ezért Jungkook csípőjére fogott és pihenőre késztette.
-Aaahhhh! - nyögött fel a kisebb, majd tátott szájjal, ködös tekintettel pislogott az alatta fekvő szemeibe.
-Lassabbanh! - emelkedett hevesen az ő mellkasa is, amin a fiatalabb ujjai pihentek.
-Nem voltam jóh?
-Deh.... hahhh.... nagyon ish. - emelkedett fel és szemlélte azt a pontot, ahol testük eggyé vált - Csakh.... huhh! Szeretem kiélvezni. - ejtette vissza fejét a párnára - Szeretem ezt sokáig érezni. Olyan forró és szűk a tested. Ezer éve nem volt részem ilyenbenh. - lihegett - Ne kapkodjunk. Szeretném még érezni amint megremegsz, mikor elérem a prosztatád. Hallani akarom az édes nyögéseid még hosszú percekig. - mozdított Kook csípőjén, mitől az hallatta is hangját - Igenh, ezeketh. - mosolygott Heesoo.
-Deh.... én nem bírom. Megőrülökh!
-Nem fogszh. Csakh folytasd lassabban.
-Nem megy. Már ettől is. - ejtette hátra fejét csukott szemekkel - Még egy kicsith és.... hahhhh.
-Kookh. - ült fel hozzá Heesoo - Uralkodj magadon kérlekh. - csókolt nyakára.
-Nem megyh.
-Picurkah. - simított a fiatalabb péniszére, melyen már apró cseppekben folyt lassan végig nedve, de szerencsére még nem a lényeg.
-Dugd bele az ujjadh. - emelte vissza fejét.
-Tessék? - pislogott rá meglepetten az idősebb.
-Tartsd vissza azzal.
-Szereted, ha van benne valami? - cirógatta ujjával Kook picike nyílását.
-Igenh.
-Látszik a babym rajtad. - mosolygott - De gyere inkább, van egy ötletem. - állt fel Jungkookkal kezeiben.
A konyhába sétált vele, majd lerakta az asztalra és egy csókot nyomva arcára kért tőle bocsánatot, amiért pár percre el kellett hagynia testét pont a legnagyobb roham közepén. Kook morgott kicsit, de lihegve terült el saját férfiasságát simogatva, amíg Heesoo a fiókokban kutatott. Végül egy kis köteg madzaggal tért vissza és meglepte Kookot. Elé térdelt, majd szájába vette pár pillanat erejéig péniszét.
-Nem szoktam ilyet, - kezdett mondandójába, míg Jungkook felült - de ha szeretnéd még bírni akkor ezt esetleg.... rád köthetem. Bár nem szeretem, de szeretném, ha még élvezkednél te is.
-Rendben.
-Biztos?
-Csináld!
Heesoo nem túl szorosan, de nem is túl gyengéden tekerte körbe Kook férfiasságának töve körül a madzagot, majd megkötötte és végig simított teljes hosszán. Kíváncsi volt, hogy mennyire hatásos, ezért a szokásos hozzáértéssel vette szájába a fiatalabb teljes méretét, az pedig szorgos nyögdécselésbe kezdett. Ám Heesoo ezúttal csalt. Szabad kezével önmagát is kényeztette, mert nem szerette volna a kisebbet még sokáig így látni, így pedig saját mordulásai kellemes rezgést nyújtottak Jungkooknak, aki hamar a másik tudtára adta.
-Így.... ahhh.... nem tudok..... Jó leszh. - sóhajtozott.
-Ennekh - csókolt Kook belső combjára - örülökh. Folytassuk! - állt fel, Jungkook pedig elfeküdt az asztalon.
Heesoo kezeibe vette a kisebb lábait, úgy foglalta el újból helyét és kezdett lassú mozgásba. Megkereste ezúttal is a fiatalabb gyönyörközpontját és már csak az volt számára a cél, hogy minél többször elérje, minél többször cirógassa azt, hogy szemlélhesse Kookot maga alatt, amint orgazmusa határán toporogva hullámzik teste. Nem volt nehéz megtalálni ezt a pontot, ami csak rá várt, a fiatalabb pedig azonnal hangoztatta is, hogy mennyire ügyes a másik. Kezeire fogott és behunyt szemekkel harapott ajkaiba, miközben megfeszítette izmait, így Heesoo is felsóhajtott. Jungkook szánt szándékkel igyekezett minél szűkebb utat biztosítani az idősebbnek, ki alig gyorsított tempóján, mégis rettentően fokozta az élvezetet. Kookot lassan oldalára fordította, így még feszesebb lett forrósága.
-Ez nem fog kelleni márh. - kapott a fiatalabb péniszéhez, hogy levegye róla a madzagot.
-Akkor én azonnal.... még várjh! - fogott kezeire Jungkook.
-Én sem tudom márh.... - támaszkodott meg az asztalon és csókolt Kook vállára - Édes vagyhh.... szabadh.... belédh?
-Hahhh.... igenh! Nagyon szeretnémh! - hunyta be szemeit a kisebb, miközben szabad kezével Heesoo nyakába karolt, hogy ne távolodjon el tőle.
Szinte összeolvadt testük és nem is érdekelte már a kisebbet sem a lassú tempó. Az idősebb elérte, hogy élvezze, imádja, megvesszen érte, mikor pedig tudatta vele, nedvét is fogja érezni, azonnal fel akart robbanni. Ezért nem vette le rögtön a madzagot férfiasságáról, mely lüktetett már kezeik között. Csak kivárta, míg a hangos nyögések, megfeszülő izmok és behunyt szemek között Heesoo el nem éri orgazmusát és meg nem tölti forró testét, melyet Kook hatalmas sóhajjal boldogan fogadott. Érezte megremegni Heesoot maga felett amitől újabb hatalmas csepp szökött ki péniszéből, miközben az idősebb még lassan mozgott tovább. Szétkente makkján nedvességét, pár pillanat múlva pedig Heesoo újra a hátára fordította, miközben felemelkedett.
-Mutasdh! - lihegett, ahogyan elhessegette Kook kezeit péniszétől, majd mindkettejük szeme nemességére tapadt.
A fiatalabb társa még cirógatta nemességét, hogy kicsalogassa belőle kéjes nyögéseit, majd mikor már tüdeje legmélyéről bukkant elő minden élvezetes sóhaj oldozta csak ki a szoros madzagot, mitől Kook hálásan hunyta be szemeit, vetette hátra fejét ás lélegzett mélyeket. Megremegett teste, minden porcikája, amint hasfalára folyt orgazmusától ondója, miközben Heesoo csodálta testét, ám hamar csókolgatni kezdte inkább azt. Megszokásból tért át a másik puha, finom bőrére, nyugtatva ezzel heves légzését. Végig szegycsontján fel, egészen nyakáig, melyen a rohanó ütőérre is nyomott néhány puha puszit mielőtt áttért volna a legfiatalabb állvonalára.

-Minden rendben? - simított végig oldalán Heesoo, miközben Kook még mindig behunyt szemekkel lihegett.
-Ühüm. - bólogatott gyengén.
Az idősebb felegyenesedett, majd elhagyva Jungkook testét keresett törlőkendőt mindkettejüknek. Sietett vissza és mielőtt egy csepp is megszökhetett volna a padlóra, már törölte is meg a kisebbet, majd mellé rakta a nagy tekercs papírt. A legfiatalabb ettől nagyon zavarba esett. Minden alkalommal ez történt, de sosem foglalkozott vele más, most pedig úgy érezte magát, mintha valami kis baba lenne, akivel törődni kell, ez viszont nem tetszett neki, megaláznak tartotta és úgy is viselkedett. Elhúzódott, maga akarta kezelni a dolgokat.
-Mi az? - lepődött meg Heesoo aki mosolyogva szemlélte a röpke pillanat alatt Jungkook édes arcát.
-Meg tudom csinálni.
-De szívesen segítek. - nyomott puszit Kook homlokára, amint az felült - Inkább a hasaddal... mindegy.
-Megoldom, az én dolgom, nem vagyok kisgyerek.
-Az biztos nem vagy. - mosolygott rá Heesoo, de Jungkook kerülte tekintetét - Naaa... mi a baj?
-Semmi. - tisztogatta magát és fejét rázta.
-De. Valami baj van. Mi az picurka?
-Semmi.
-Ahh, ne csináld ezt. Látom rajtad tisztán. Ne hazudj. - váltott hangnemén, Kook pedig inkább elmondta, mielőtt még jobban felidegesítette volna.
-Megalázónak érzem, ha te.... szóval te törlöd le.
-Mért?
-Mert nem vagyok baba.
-Ezt nem is mondta senki, de akkor átengedem neked. - tépett le némi papírt a hengerről - Csak így most asztalt is takaríthatok. - vigyorgott Heesoo és eltávolodva kisit a fiatalabból kezdte hasát letörölni.
-Bocsánat.
-Semmi baj.
-Mindjárt segítek.
-Nem kell. Te csak pihenj.
-De nem. Segítek. - mászott volna le az asztalról, ám Heesoo inkább kezeibe vette.
-Inkább gyere és feküdj le.
-Jössz te is. Mert veled akarok lefeküdni. - kapaszkodott nyakába.
-Újra?
-Ha már bűnözünk, csináljuk rendesen. - vigyorgott Jungkook.
-Gyorsan tanulsz. - mosolygott az idősebb is.
-Gyere velem és megmutatom, mennyire.
-Akkor most te térdelsz? - indultak a háló felé.
-Is.
-Mi az, hogy is? Akkor megint rám hárul?
-Nem, de ha szívesen csinálod én nem ellenkezek.
-Óóóó, jaaa, ahha, hát persze. - rázta fejét Heesoo, miközben Kook nevetett - Neked mindent, nekem meg semmit.
-Ez nem igaz. Belém élvezhetsz.
-Jahj tényleg, bocsánat. Ez akkor visz mindent.
-Hát igen. Na hajrá! Dobj le és dugj meg! - ficánkolt az idősebb kezeiben.
-Csak lassan. - hajtotta be az ajtót Heesoo - Én úgy szeretem.
-Vettem főnök!


(Nah, hosszú idő után végre újra írtam és befejeztem ezt. Remélem tetszeni fog és megbocsájtotok a kihagyásomért, innentől igyekszem hetente pár ficit hozni, de nem ígérek sajnos semmit T-T. Ha érdekel, leírhatom a hátráltató tényezőimet, de nem hiszem, hogy ez az oldal a személyes problémák kiöntésére lenne kitalálva. Szóval olvassatok ficit és legyetek türelemmel, mert igyekszem.
Közbe nyomjátok továbbra is a koncert szervezéseket, mert csak rajtatok múlik. Block B már jön, ez tuti, de kellenek még nekik a make-ek, azonban hozzuk el a többieket is!
Facebook My Music Taste csoport --> LINK (HELPER)
iKON kampány --> LINK
FTIsland kampány --> LINK
BTS kampány --> LINK
Block B kampány --> LINK
Idolater Magazinok --> LINK
Facebook oldalunk --> LINK

29 megjegyzés:

  1. Annyira imádom ahogy írsz! Minden ficit már legalább háromszor olvastam és nem szándékozom abba hagyni az olvasásukat. Természetesen megértem, hogy nem tudsz folyamatosan gép előtt ülni és gyártani a történeteket de attól még lehetek egy kicsit követelőző, önző és gyerekes: Még, még, még több fanfictont nekem MOST!!! Nem fogom kibírni a következőig. Szerencse, hogy az iskola eltereli a figyelmem, meg a BTS új kisfilmjei amit nagyon nem értek. (A fanok teóriáját eltudom olvasni csak épp nálam nem állnak össze, én arról is lemaradtam, hogy az egyik klippben meghaltak kivéve Jin (?) aztán a Epilogue-ben valami vissza elékezés vagy mi....ajj nem értem nem is erőltetem meg magam nekem ez sok.) Na de a nagyon eltértem a tárgytól. Köszi, hogy írsz és feldobod a napjaimat. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az egyikben meghaltak az Epilogue meg visszaemlékezés. Azt hiszem I NEED U-ban haltak meg, de én sem követem, mert nem fogok rájönni az igazságra, azt pedig utálom és felesleges erőpazarlásnak tartom, így megvárom míg a srácok ki nem rakják a képet és majd akkor utána nézek. :D
      Annak pedig örülök, hogy ennyire tetszenek a ficijeim :D Igyekszem még írni. ^_^

      Törlés
  2. Huuu de vartam már. Nagyon jo lett nem tuftam h fogod összehozni ezt a lefekszunk egymassal dolgot de nagyon jol megoldottad imadtam. Kook kos akaratos Heesoo meg nagyon turelmes volt vele. Fuh imadtam ezt a one shotot? Ugye oneshot lett, mert ahogy vege lett... oke oke megnyukszom de baszus imadom ezt a patost. Ez a belém élvezelen felrohogtem olyan cukik voltak jaj. Oke befejezem az arradozást ahhhh imadtam varom a folytatásokat :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak OS igen, ne akarj sokat! XD Örülök, hogy tetszett és nevettél is :D bár azt a részt nem pont arra terveztem, hogy nevess XDD de ettől még örülök, hogy megnevettetett XDD
      De igyekszem a folytatásokkal. :D

      Törlés
    2. Ne aggodj nem azert irtam csak nem tudtam eldonteni. Inkabb maradnek az eredeti mellett. Tudom hogy nem viccnek szantat de szerintem az volt marmint a vegen. Amugy latszik Kookin Tae hatása XD

      Törlés
  3. Jaj, de jó, nagyon tetszik! Nagyon imádtam őket. :D Kook hozta a formáját, hogy megint hisztizett a szexért. :P :D És Heesoo is, hogy még ezt is ilyen stílusban csinálta. Nagyon jót tett ez most a lelkemnek, meg a perverz fantáziámnak így estére. :D Ez nagyon tutira sikerült, bár ettől függetlenül örülök, hogy a Three sides of life-ban, nem így alakult ez az este. Imádom a párosukat, de a hármasunkat nem adom. :P Na meg Heesoo pasiját is sajnáltam volna. De tetszett ez a kis mi lett volna ha...
    Az, hogy mi minden pillanatban képesek lennénk új ficit olvasni az tény. De az életed az első. Intézd a dolgaidat, oldd meg a problémáidat! Mi is dolgozunk, tanulunk, éljük az életünket, persze jó esténként kikapcsolni ilyen jó ficikkel, de ki tudjuk várni a sorunkat hidd el! Aztán ha van szabadidőd/kedved/erőd, akkor írj, ne érezd kötelezőnek! Köszönöm az eddigieket és az ezutániakat is, de ne hajtsd túl magad!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj még valami. Mindig meg akartam kérdezni, lehet, hogy volt is róla szó, hogy HeeSoo kicsoda? Ő is egy létező ember vagy csak adtál egy ilyen szép nevet a karakternek? Én odatettem magamban valakit, de kíváncsi vagyok. :)

      Törlés
    2. Hát köszönöm szépen örülök, hogy nem okoztam csalódást :D A hármasunkat én sem adtam volna semmiért, de természetesen lesznek ott még dolgok :D
      Ficikkel meg igyekszem, most megjött a kedvem nagyon is, így fogok neki időt szorítani az biztos :D Max lesz némi veszekedés, de akkor is írni akarok :D Az egyetem meg most indul, így ha írnék, ha nem, túl lennék hajtva. XD Szóval mindegy igazából, mit is teszek, nincs pihi. :D

      Heesoo-t már kérdezték korábban, azt hiszem a Niki, de nem, ő nem valós. Csak egy kitalált félisten, aki.... aki tényleg félisten. Egy álom faszi aki bánatomra meleg T-T, azért bánatomra, mert ha szembejönne velem az utcán, én megpróbálnám összeszedni és amennyire bejönnek az írásaim félek, szembe fog jönni velem az utcán ToT.

      Törlés
    3. Kíváncsian várom a kis hármasos dolgokat :D Néha Heesoo bekukkanthatna. :P ;) Mi vevők vagyunk a fincsi ficikre, úgyhogy csak bátran. :D Ígértél nekünk valami bekeményítést. ;)
      Na hát, akkor kívánok neked egy Heesoot, aki éppen történetesen nem meleg, de olyan félisten, amilyenre vágysz. Én meg akkor továbbra is odaképzelem a kis pasikámat, aki nem tudom hogyan került ide, de valahogy ő van előttem, ha Heesoo felbukkan. :D

      Törlés
    4. Be is keményítünk ne aggódj :D Heesoo meg... még fog jönni, de szerintem most egy darabig nem >< Bocsánat.
      Ohh hát most ne jöjjön Heesoo, mert nem vagyok már olyan egyedül. Részben miatta is tudok kevesebbet írni. ><

      Törlés
    5. Hihiii, jó lesz. :D Jól van, ki fogom ám bírni nélküle. :D Elég vonzó nekem a hármas minden tagja. :D
      Ó, akkor Heesoo marad a seggén. :D Ha egy bizonyos miatt írsz kevesebbet, az sose baj. Persze, ha minden rendben. Remélem így van. :)

      Törlés
    6. Hé hé ne nyúld le a pasim xD nem adom xD na jó osztozhatunk rajta xDDD
      Elmondom én milyennek képzeltem; magas, nem túlzottan izmos viszont szálkás test. Szőke haj, kék szem, baba arc <3 nem tudom miért de az én fejemben így néz ki <3 én is tuti felszedném ha meglátnám az utcán XDDD mondjuk azt hogy nem meleg hanem biszex (csak eddig eltitkolta) ééés már le is támadhatjuk xD gond megoldva....már csak egy gond van; hogy sajna kitalált karakter xD nem baj majd keresünk hasonmást xDDD

      Törlés
    7. Eddig minden rendben Sziszka köszönöm! ^_^

      Ohh úgy is szexi *-* én inkább kicsit húsosabbnak hittem. Hogy izmos, nem dagi, semmi felesleg, csak nem szálkás, már sokat megélt, látnia szemeiben, de mikor mosolyog akkor a szemei is nagyon. Nálam csak barna haj, barna szem, semmi különleges, de ő különleges. Az az ember különleges :D

      Törlés
    8. Nálam Heesoo szőke, magas,vékony...csak nekem van egy konkrét emberem rá. :D Wonho a Monsta X-ből. Ne kérdezzétek,fogalmam sincs. :P :D Egy idő után valahogy ha Heesoo előkerült,ő volt előttem. Talán mert Wonho is elég különleges figura az egész fejszerkezetével, meg azzal a szőke hajával, a mindenféle színű szemeivel. Nem tudom. Nekem ő Heesoo. :D Totál bele tudom őt illeszteni ebbe a titokzatos angyal szerepbe. :D

      Törlés
    9. Akkor mindenkinek van konkrét képe Heesooról :D XD

      Törlés
  4. Huhahuha. Ez aztán... Megütött. Nagyon érdekes lett, tetszett az egész, ahogy leírtad, megfogalmaztad, a történet is... És tudom, hogy ez egy alternatív folytatás, de nekem akkor is a hármas páros az örök. Jó volt kisebb bepillantást kapni Heesoo felé is, mert nagyon megkedveltem. Viszont tényleg 3Sides a legjobb. XDD Bocsiii, ne ölj meg.
    (Amúgy nem semmi a szexjelenet vele, meg Kookal, de Gsus. Milyen édes, ahogy nem értenek egyet, hogy most gyorsítsanak, vagy lassítsanak XD. )
    Köszönöm ezt a OS-t neked mellesleg. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen írok ilyesmit, mert imádom én is ezeket, de a Three sides-ért nem öllek meg. Az a fav, mivel JinKook multi biasos vagyok, sosem választanám el őket >< De azért Heesoo.... hmm.... adhatna még órákat Kooknak na XDDDD

      A szexjelenetnek meg különösen örülök, hogy tetszik, pedig kijöttem a formámból, de vissza fogok rázódni remélem :3

      Törlés
    2. Huha, jó későn írom, de szeritem hoztad a formád. :3 Basszus, régen nem voltam itt. Már hiányzott.XD

      Törlés
    3. XD Akkor ideje visszatérni :D

      Törlés
  5. Huhhh...hát ez elég érdekes volt a Three Sides of Life után, de jó volt ezt a párost olvasni. Szeretünk bűnözni...XD
    Nem igazán szoktam ide kommentelni ( egyáltalán nem szoktam, de szépítsünk a csúnya igazságon ) és ezért bocsánatot kérek, de valahogy...nem tudom. De most bepótoljuk. Szóval.
    Nagyon. Nagyon. Ultraszónikusan. Irgalmatlanul. *Anagyonösszesszinonímája* Imádom. A. Yaoi. Ficijeid. Meg a heterokat is, de yaoi is lifeu, úgyhogy na! :D
    Vannak rendszeresen visszatérő oneshotok, amiket alvás előtt szoktam olvasni ( és aztán álmodok minden félét, amire nem emlékszem...nem tudom, hogy ez most jó vagy rossz...XD ) pl. a VKOOK-osak, egyik kedvenc ship, meg a JiKook szadomazo, mert miért ne, oh, Mond, hogy hyung...na az tényleg...ahh. Az Alkotói válság az valahogy annyira élethűre sikeredett, hogy uhh. Annyira aranyos volt az egész. *-* Most így ennyi ugrik be, de mindet elolvastam, nem is egyszer. A Tree Sides örök kedvenc marad. Best forever. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
    Szeretem, ahogy írsz, mert nem az a száraz, hogy most klisé sztori, meg most tosznak egyet, és nem konyítok semmit a dologhoz, de írjuk, mert ezt szereti a nép. Hanem telerakod érzésekkel, meg kifejtésekkel, amit külön élvezet olvasni, plusz a R18-as részek is jól vannak megírva, nincsenek összecsapva, és azokat is telerakod érzésekkel. Amit szeretek, az az, hogy írói szemszögből van az egész, amivel egyszerre ( Tree Sides of Life példa ) három ember érzését is leírhatod egy jelenetben, és nem kell ötszázszor megismételni. Én például imádok így írni. A oneshotjaim nagy része is E/3. személyű, de nem gondoltam, hogy az ilyen ennyire jó olvasni. Márha jól van megírva, nem tudom az enyém mennyire sikerült jól ><
    Most csak ennyit tudtam írni, de megígérem, hogy fogsz még itt látni, csak hogy neked is legyen mit olvasni. :D ♥
    Imádlak. Hwaiting!!! *-* ♥ ^^ :3 :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húúúú, nagyon örülök, hogy ennyire tetszik és ennyit írtál végre :DDDD

      Boldog vagyok, hogy ennyire szereted az egész blogot még a hentaiokat is, mert azokat kevesen olvassák. OS-ek meg olyanok, igen :3 néha én is olvasok kíváncsiságból a régiekből és akkor sokszor jön új ihlet is, csak hamar elfelejtem, mert metrón, vonaton, buszon szoktam XD De annak feltétlen örülök, hogy nem untál rájuk és tudod sokszor olvasni őket :D Azért igyekszem majd újakat is hozni.

      E/3-ról meg annyit, hogy nem abban kezdtem, de már nem szeretek más módban írni, így elég nehéz folytatnom a Francis ficit :/ Viszont én ezt tartom a legjobb módnak írás terén. Az érzéseket szerintem ezzel lehet a legtökéletesebben megjeleníteni, akár több emberét is párhuzamban és tök fasza, hogy neked ennyire tetszik is :D Akkor sikerült elérnem amit szerettem volna ^_^

      Törlés
  6. Jajj HeeSoo.... angyalkám már annyira hiányzott <3 mielőtt elkezdtem olvasni elgondolkodtam valamin..... azon, hogy ki lesz aktív szerepben mivel ugye mindketten passzívak. Jól tippeltem, hogy HeeSoo lesz de Kookra is gondoltam, mivel a TSOL történetben már kipróbálta ha jól emlékszem. Nah szóval nagyon jó lett már vártam xD gondolom nem kell mondanom hogy szívesen lettem volna Kook helyében :'D <3 :* xDDD
    Köszi hogy megírtad <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én is vacilláltam, úgy kezdtem írni, hogy Kook lesz az aktív, mert igen, már kipróbálta egyszer, de... Heesoo öregebb XD nem bírta elképzelni.

      Ohh én is cseréltem volna vele XDD
      És nagyon nagyon szívesen írtam ezt :D

      Törlés
  7. Megkockáztatom,hogy ez a legjobb fici amit eddig olvastam. Eszméletlen jó lett és a hossza különösen tetszik^^

    De várom,hogy egy Three sides rész átvegye nálam ezt az első helyet. Várok amennyit kell,mert erre is megérte a várakozás. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igyekszem időt keríteni, de hentaiokat akarom folytatni, csak közben meg lolozok, mert van kedvem hozzá. De majd nekiülök írni is. :D Remélem ma este kapok rá időt :D

      Törlés
  8. Huh... Először le kell nyugodjak :D Ha tudnád , hogy mennyire imádtam Heesoot :)) <3 A szobatársaim agyára mentem annyit mondogattam , hogy Heesoo egy angyal :)) Először nem láttam ezt a Jungkookos OS-t csak ránéztem de nem fogtam fel . Aztán mikor lekoppant ( pár hét után XD) majdnem sikítottam :D Igazából én a Three Sides alatt végig drukkoltam Sugának , hogy na hátha ő is a pasikhoz vonzódik :)) Meg mikor megjelent Heesoo <3 Hah... Úúúgy szerettem volna ha V-vel ismét lett volna valami köztük :) Olyan jó volt olvasni ahogy nosztalgiáztak <3 Nagyon tetszett az egész sztori :)) Egy kicsit későre írtam , de nézd el nekem épp annyira volt időm , hogy elolvassam és feldobja a napjaimat :) Nagyon köszönöööm és írj még sokat sokat sokat <3 :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát Heesoo az, egy angyal *-* Nekem is ilyen férfi kéne... kár, hogy nem létezik, ha meg létezne meleg lenne ToT.
      De örülök, hogy tetszett. Lehet belek kéne tennem a Heesoos részek végére, hogy van egy OS? Hátha más sem tud még róla.
      Írással pedig igyekezni fogok majd, ha végre feltámadok hamvaimból :D
      Boldog Karácsonyt! :)

      Törlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés