2015. június 30., kedd

Jungkook hentai oneshot(rendőr)

Harmadik fél szemszögéből. Kérésre a rendőr Kookonk megbüntet egy rossz kislányt. :D

A új MV forgatására mind a hét fiú más személyiséget öltött, persze az I Need You-nak megfelelően. V nyomozó lett, míg előzőleg gyilkos volt. Jin doki lett, mert legutóbb egy rohamba halt vele. Jungkook pedig kifejezetten élvezte a szexi rendőr jelmezt, mert előzőleg csúnyán megverték a klipben. Amint felhúzta csizmáját és a tükörben megcsodálta magát, máris tisztában volt vele, hogy szívdöglesztően jól fest. Ezt kihasználva minden ott sürgő-forgó lánnyal leállt beszélgetni. Hihetetlen sikereket ért el, amiket meg is osztott társaival.
-Suga hyung! - rohant oda társához - Te, hogy haladsz a versennyel?
-Versenyzünk?
-Igen! Aki a legtöbb lányt hozza zavarba, az nyer. - mondta izgatottan az idősebbnek.
-Hát, ha ezen múlik, győztem. - válaszolt kicsit flegmán a másik.
-De nem perverzséggel, hanem csupán a megjelenésünkkel. A szexi kinézetünkkel.
-Élvezed a rendőr cuccot mi?
-Nagyon!
-Kook gyere ide! - szólt neki Jimin - Muti a botod!
-Juhúúú! -  állt tovább a legfiatalabb - Ezt tökre bírom.- vette le övéről a gumibotot.
-Muta! - próbálta elvenni tőle V.
-Nem! Egy rendőr dolgaihoz civil nem érhet. - hadonászott.
-Nyomozó vagyok.
-Akkor..... Más nem érhet. Hehehe. - sajátította ki a kis kellékét.
-Na Kookie, - jelent meg Hoseok, kezében a bukósisakkal - ha azt a lányt zavarba tudod hozni, nyertél. - mutatott egy fekete hajúra, aki a büféasztalnál állt és válogatott.
-Mert?
-Mert ő nagyon kemény dió. Jinnek se ment.
-Na ez nekem való feladat. - indult meg a lány felé, kezében a gumibottal.

-Nem tudod, mit egyél? - kezdett hozzá bátortalanul, elvégre csak azt kellett elérnie, hogy ránézzen. Gondolta ő.
-Nem. - pillantott oldalra a lány, mire Kook győztesnek érezte magát, de csak végignézett rajta, és folytatta a válogatást.
-A szendvicsek finomak. - jegyezte meg zavarában, ahogy nem ért el különösebb hatást a másiknál.
-Kösz! - kapott fel valamit az asztalról, majd az öltözők felé indulva azonnal meg is ette a falat ételt.
-Várj! - rohant utána Kook. Nem akart veszteni, így hirtelen kezdeményezett beszélgetést - Szerinted melyikünk a legszexibb? - hirtelen jött mondatára még ő maga is zavarba esett, de tovább követte a másikat.
-Szexibb? Hmm. - gondolkozott, de nem állt meg - Szeretem az egyenruhát, de nem tudok választani. - ért egy öltözőhöz és be akart nyitni, de Kook nem hagyta. Az ajtónak támaszkodott.
- De választanod kell! - ért a gumibottal a lányhoz és végigsimított vele az oldalán - Ha nem teszed, megbüntetlek. Én vagyok a törvény embere. A helyedben nem kekeckednék magammal. - követte tekintetével a bot útját, miközben alsó ajkába harapott, ahogy ráeszmélt, milyen tökéletes alakja van a lánynak.
-Valóban? És hogy büntetsz meg? - fordult szembe Jungkookkal - Elfenekelsz a botoddal? - kapta el az említett eszközt és magához húzta kicsit Kookot, aki nagyon meglepődött - Vagy megbilincselsz? - akasztotta egy ujját az övön lógó karperecbe.
-Öhm...... Ha rossz kislány vagy..... lehet. - pislogott megszeppenve a kis maknae.
-Csak a szád nagy. - lökte kicsit hárta Kookot, így már be tudott jutni az öltözőbe, ahol a dolgozók cuccai voltak.
-Huh! - ment utána, majd csapódott az ajtó - Ezért valóban büntetés jár. - állt meg az ajtóban gumibotját a kezében tartva és fenyegetően nézve a lányt.
-Na megnézem én azt! - guggolt le táskájához és turkálni kezdett benne.
-Álljon a falhoz hölgyem! - lépett mögé Kook.
-Mi? - emelkedett fel hozzá a lány és szembefordult vele.
-Mondom a falhoz! - fogta meg egyik csuklóját és a legközelebbi szabad helyhez vezette, majd megforgatta - Lábakat szét! - lépett a lányhoz és kis terpeszbe kényszerítette - Kezeket a falra! Motozás. - akasztotta vissza övére a botot.
-És ha nem talál nálam semmit, a Biztosúr? - fordította kicsit oldalra a fejét a lány.
-Akkor azonnal megbüntetem a kis hölgyet - hajolt füléhez Kook - az engedetlenségért.
-Valóban? - tolta ki fenekét, mire meglökte kicsit Jungkookot, pont a legjobb helyen.
-Ilyet ne csináljon Miss.....
-Juna.
-Miss Juna, különben komolyabb büntetést kell kiszabnom. - indultak meg Kook ujjai a lány oldalain lefelé.
-Lehet nem bánnám. - harapott alsó ajkába Juna, miközben Kook kezei fenekére siklottak.
Határozottan megmarkolta a kis maknae a formás hátsót, majd végigsimított a lány lábain is.
-Fordulj meg! - állt fel Kook,
-Na hova tűnt a magázás? - álltak végre szemtől szembe egymással.
-Valahol a kerek fenekednél elvesztettem. - támaszkodott a falnak Kook Juna két oldalán, és egyre csak csökkent a távolság kettejük között.

-Akkor lehet szólnunk kéne a nyomozónak, hogy keresse meg. - fordította el arcát Juna, hogy Jungkook ne tudja megcsókolni.
-Nem engedelmeskedsz a hatóságoknak? - harapta meg a lány fülét költői kérdése után - Akkor kénytelen leszek erőszakot alkalmazni.
Juna eltolta magától Kookot, ahogy megérezte annak fogait, de az egyenruhát markolta, és nem eresztette el a másikat. Egymás szemeibe néztek, majd hirtelen a maknae gumibotjához nyúlt, de elkapták apró kezét.
-Ez már bűntett. - tartotta fogságban az apró ujjakat Kook, mire Juna magához húzta őt és hevesen megcsókolta.
-Akkor büntess meg! Használd a gumibotod, a bilincsed, meg mindent, ha már beszereztem neked. - kapkodta a levegőt Juna, ahogy fantáziája beindult.
-Nem kell kétszer mondani! - fejtette le a lány kezét a kellékről,
Újra megcsókolták egymást, és nyelveik harca közben Kook a gumibotjával kezdte simogatni Junát. Végigvezette combján majd, a pólójába akasztotta, így lehetősége nyílt felhúzni azt, hogy megpillantsa Juna hófehér bőrét. Elváltak egymás ajkaitól, és ördögi mosollyal nézett végig a lányon Jungkook. Szinte látszott, ahogy heves lélegzetei közben minden lehetséges pózt végigpörget fejében. Míg másik kezével is besimított a lenge póló alá, Juna elkezdte kigombolni a rendőr ruhát. Kapkodott, ahogy Kook egyre feljebb ért és meg is harapta érzékeny nyakát. Hangosan felnyögött az éles fogak hatására, majd bebújtatta ujjait a rendőregyenruha alá. A maknea felmordult az érintésre, nem bírt tovább játszadozni, így kicsit eltávolodva, azonnal megszabadította Junát a felsőjétől. Végigsimított nyakán a gumibottal, majd a már hevesen emelkedő mellkasán is. Mindketten felnyögtek, ahogy a gyönyörű mellek között húzta végig a hideg eszközt. Mást képzeltek annak helyébe, és Jungkook még nyelt is egyet a gondolatra. Juna közelebb lépett hozzá, hogy sürgősen megszabadítsa felsőjétől, mire csattant a gumibot a fenekén, amit még farmerja takart. Meglepetten felsóhajtott Kook hirtelen tettétől és felnézett rá, de az csak kajánul mosolygott. Megmarkolta Juna hosszú tincseit és hátrahúzva fejét, majd nyakára kapott. A lány élvezte a maknae erőteljes, uralkodó jellemét, ezt pedig nyögésekkel adta annak tudtára, miközben körmeit végighúzta a csupasz felsőtesten. Miközben Kook lefelé halad csókjaival és harapásaival, amiknek biztos, hogy nyoma maradt, Juna lassan letolta vállairól a rendőr inget, amit Jungkook kicsit elhúzódva gyorsan le is kapott. A lány lerúgta cipőit, mialatt azonnal a nadrágba akasztotta ujjait, majd el is kezdte kioldani a szexi csípőn feszülő övet.
-Rossz kislány! - csattan újra a bot, mire Juna felnyögött - Előbb te! - dobta el a kelléket Kook.
A legközelebbi asztalhoz vezette a lányt, miközben teljesen meglazította annak nadrágját, majd felfektetve a hideg falapra, meg is szabadította a farmertől. Végignézett a fehérneműben előtte fekvőn Kook és nagyot nyelt a látványtól. Túl szép volt azokban az aprócska ruhadarabokban.
Miközben gyönyörködött, Juna nem tétlenkedett. Lábfejével végigsimított Jungkook belső combján, majd férfiasságához érve masszírozni kezdte. Alsó ajkába harapott és melleire fogott, ahogy Kook sóhajtozott.A maknae kihúzta övét nadrágjából, majd Juna lábát arrébb lökve közelebb lépett hozzá.
-Mostantól Biztosúr vagyok. Megértetted? - tekerte a lány nyaka köré az övét.
-Igen. - hunyta le szemeit, miközben Kook kezei munkálkodtak.
-Igen mi?
-Igen Biztos úr.
-Ezt már szeretem. - húzta meg az övet, és ezzel egy nyakörvet varázsolt Junára.
Végigvezette forró ujjai a puha bőrön, egészen az apró bugyiig. Egyik kezével tovább haladt, így érzékeny területen kezdte simogatni Junát, aki mély lélegzetekkel próbálta visszafojtani hangját. Kook igyekezte megszabadítani melltartójától, amihez kapott is segítséget, majd azonnal ajkai közé vette az egyik érzékeny bimbót. Kezdetben csak nyelvével cirógatta, majd fogait is bevetette, ezzel pedig hangos nyögéseket csalt ki Junából, aki kezeit Kook nyaka köré fonta és beletúrt annak hajába. Jungkook áttért a másik bimbóra is, miközben tovább simogatta odalent a lányt, aki egyre kevésbé bírt magával.
-Dugj meg! Kérlek, tedd be! - karmolt végig Kook vállain, ahogy már érezte, hogy nem sokáig bírja keze munkáját tovább.
-Elfelejtettél valamit. - emelkedett fel kicsit Jungkook és abbahagyott mindent, amitől Juna szenvedett.
-Biztosúr... nhhh .... kérem! - nézett Kook szemeibe, miközben nyakába kapaszkodott és ajkaira húzta.
-Túlságosan önálló vagy. - szorította le Juna kezeit megszakítva ezzel a csókot. - Majd én irányítok. - nyomta merevedését az amúgy is vonagló lány bejáratához, aki ettől hatalmasat sóhajtott.
Megharapta annak nyakát, majd a hangos nyögés után felegyenesedett és megfosztotta bugyijától is. Bedugta két ujját Juna szájába, hogy benedvesítse azokat, miközben saját nadrágjától szabadult meg. Újabb hang hagyta el a csodás ajkakat, amint Juna meglátta Kook merevedését a boxeron keresztül. Már alig fért el a szűk ruhadarabban, de még nem vált meg tőle, csak végigsimított nedves ujjaival a lány testén, majd játszott egy kicsit annak csiklójával.
-Ahhh! Nem bírom! - kapkodta a levegőt Juna, mialatt lábait felhúzta.
-A rossz kislányok büntetést érdemelnek. - csúsztatta be ujjait a lánynak majd ő maga is egy hangosabbat mordult - Istenem! Olyan nedves vagy! - lepődött meg Kook. Ez viszont kicsit bezavart terveibe.
Juna felült és elkapta Kook boxerját, amit azonnal le is húzott róla ameddig csak tudott.
-Térdelj le! - lépett hátra kicsit Jungkook, miután kihúzta ujjait Junából.
-Nem! Dugj meg! - könyörgött.
-Előbb térdelj le! És neked Biztosúr! - húzta le a lányt az asztalról - Várj! - nyúlt a földön heverő nadrágjához, majd előkeresve a karperecet, Juna kezeit hátrabilincselte - Most pedig térdre!
-Igenis Biztosúr! - tette azt, amit parancsoltak neki.
Készségesen leereszkedett, majd megnyalta Jungkook férfiasságának hegyét, aki ködös tekintettel figyelte a munkálkodó lányt. Juna végigvezette nyelvét a teljes hosszon, végül lassan a szájába engedte Kookot, aki jólesően felsóhajtott. Ütemesen mozogni kezdett Juna, de Jungkook többet akart. Kezét a lány tincsei közé vezette, majd egy mozdulattal teljesen magára húzta. Hangosat nyögött az új érzéstől, de nem akarta sokáig ezzel kínozni Junát, így elengedte, ám pár mozdulat után újra átvette az irányítást. Minden alkalom után egyre jobban lüktetett a már amúgy is hatalmas férfiassága, míg meg nem unta a játékot. Felhúzta Junát, mélyen megcsókolta, majd az asztalra fektette.
-Csak kíváncsi vagyok, milyen vagy. - ereszkedett le a lány lábai közé.
Juna meglepetten nyögött fel, amint megérezte Kook nyelvét, ahogy bejáratát kényezteti.
-Nhh.... Biztosúr! Ne kínozzon továbbhh! Büntessen meg rendesenhh! - kapkodta a levegőt.
Jungkook nem is akart sokat játszadozni így vele, ezért a kérés hallatára újra felegyenesedett. Megfogta a nyakörvet, felhúzta magához Junát, majd egy heves csók után megfordította és terpeszállásba kényszerítette. Minden kedveskedés nélkül a lehető leggyorsabban töltötte meg a lány testét, aki felnyögött a feszítő érzésre.
-Aaaahh.... nagyhh! - zihált, amint Kook mozogni kezdett.
-Olyan szűk vagyhh... - fogott Juna csípőjére Jungkook, hogy kellemesebb ütemet tudjon diktálni, miközben már ő is egyre többször mordult fel - és olyan forróhh. Ahh! Túl jó! - ejtette hátra fejét, majd gyorsítani kezdett.
-Ohh..... ott! - feszült meg Juna, ahogy Kook megtalálta a legjobb szöget.
-Hah! De szűűűűk! - folytatta a tempót, újra és újra megérintve gyönyörközpontját.
Kook megfogta a nyakörvet, és kicsit felhúzta Junát, hogy a fülébe tudjon harapni.
-Túl finom vagy. - nyalta meg fülkagylóját, miközben levezette kezét a lány testén, hogy csiklójával is játszadozni tudjon.
-Hoh! - nyögött föl hangosan - Igenhhh! Mééééghh! - kezdett megremegni Jungkook alatt, ahogy az már minden lehetséges módon kényeztette. Nem tudta hol van, csak azt, hogy mennyire élvezi is Kook hatalmas férfiasságát magában és forró ujjait, amik csiklóját masszírozták.
A heves tempóból visszavettek, amint Kook inkább erőteljesebbeket lökött, majd Juna egy mélyebb mozgás után hosszan felnyögve megfeszült és elélvezett. Ám az őt kényeztető ujjaik nem álltak meg, miközben Kook közeledett a csúcs felé, amiben Juna kéjjel teli nyögései csak segítették.
-Élvezz belém! - szorította össze izmait, miközben megremegett az orgazmus utolsó hullámaitól.
A feszes érzésre Jungkook sem bírta tovább, és egy újabb mélyre hatoló lökés után, Junában ért a csúcsra. Mozgott még párat, majd lassan kicsúszott Juna testéből, aki egy elnyújtott nyögéssel jelezte, mennyire tetszett is neki az, amit vele tettek.

Kook végigsimított a lány hátán, majd az összebilincselt csuklóit megfogva húzta kicsit el az asztaltól. Megkereste a kulcsokat és felszabadította kezeit. Lassan felöltöztek, de Juna inkább Kook figyelésével volt elfoglalva. Gyönyörködött az izmos testében, amíg még lehetett.
-Ez - lépett közelebb a lányhoz Jungkook, majd megfogta a nyakörvé minősült övét - kell még nekem. - nézett Juna szemeibe egy apró mosoly kíséretében.
-Felvétel után ellenőriznünk kéne a jelmezed. - harapott alsó ajkába Juna.
-És mért?
-Ellenőriznem kéne azokat a gombokat.
-Semmi bajuk.
-Szerintem pedig - kezdte újra kigombolni Kook felsőjét - meglazultak.
-Ohh! - nyelt egyet Jungkook - Értem. Hát.... - nézett végig a fehérneműben ácsorgó Junán - állok rendelkezésedre.
-Ezt örömmel hallom. Aztán a gumibotod el ne felejtsd! - lehelte egyenesen Kook fülébe utolsó mondatát, miközben az befűzte övét.

-Merre jártál Kook? - kérdezte Jimin amint észrevette a közeledő maknaet.
-Ömmm.... győztem. - jegyezte meg, ahogy odaért hozzá.
-Mi?
-Na Kook, mi volt? Sikerült? - tűnt fel J-Hope - Csak azt láttuk, hogy elloholtok.
-Hát igen. De győztem. - vigyorgott.
-Hogy sikerült? - kérdeztek rá egyszerre.
-Hát..... rossz kislány volt...... szóval megbüntettem.
-Mi van? - tátották el a szájukat.
-Csak kellett a bilincs. - nézett el ártatlanul.
-Bazz, de perverz vagy. De most komolyan, mi volt? - fonta össze karjait Jimin.
-Komolyan! Ne egyetek a stáb öltözőjében az asztalon, mert...... nem tiszta. - erre leesett mindkettő álla.
-Ezt részletezd! - rázta meg kicsit a fejét Hoseok.
-Hát..... - vette észre Junát, ahogy Rapmon ruháján matatott valamit és találkozott tekintetük - A fantáziátokra bízom. - mosolygott.
A srácok is a lány felé fordultak, de nem akarták elhinni amit láttak.
-Legyőzött a maknae Jimin. Elhiszed ezt?
-Nem akarom. Ilyen nincs!

10 megjegyzés:

  1. XD
    Ez durva volt! XD
    Jó lett ≧∇≦

    VálaszTörlés
  2. Fuu de jo volt, nagyon tetszett! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reggeli indítónak jó volt mi? :3 Örülök, hogy tetszett :D

      Törlés
  3. Nagyon jó lett x33 Sztem az ilyen verzák jobbak xdd Ne hagyd abba te vagy a legjobb :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XD Köszi és okés akkor a szadomazos részek előtérbe kerülnek mostantól XD
      De nagyon köszönöm :33

      Törlés
  4. szerintem ez nagyon jó lett mint a többi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :D örülök, hogy tetszik a többi is. Bár tényleg nagy a különbség a régiek és az újak között.

      Törlés
  5. Szia, tudsz segíteni?? A blogomban nem tudom megcsinálni, hogy fellegyenek sorolva (pl. nálad a Hentai, YAOIK...stb.) azt nem tudom megcsinálni! ... Hogy kell??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az bloggernek az oldalak modulja és a menüpontok külön bejegyzések és azoknak a linkjei vannak ott.

      Törlés