2016. május 8., vasárnap

Three sides of life 59. rész: Fülecske, farkacska

-Azt hiszem, - fogta fejét Seokjin - nekem is most a fejembe szállt.
-Óóóó, nekem nem csak oda. - nézett rá Kook és találkozott tekintetük, miközben beharapta alsó ajkát.
-Gyorsan menjünk! - kapta vállára táskáját Taetae - Mert ha itt estek egymásnak, nem foglak titeket hazacipelni.
-Ezeket vigyüüük! - pattant fel Kookie, és Taehyung kezébe nyomott pár tárgyat.
-Csak rakd el a dobozt és menjünk.
-Oké!

A legkisebb boldogan pakolt el kapkodva, ám két társa kicsit féltette, mert megemlítette, hogy megérezte a bor hatását, amit az este folyamán kortyolgatott össze apró pillanatokra ellopott poharakból. Viszont nem esett baja, bár az asztalon tántorgása alatt Jin végig mellette állt nehogy leessen. Miután minden a helyére került rohantak is Seokjinhez elbúcsúzva Tae szüleitől. Persze az még beszélt egy keveset anyukájával, hiszen rég volt otthon és kellett kicsit mesélnie a mamáról, hogy minden rendben. Lábjegyzetben még a goromba rokont is megemlítette, mire anyukája bosszús lett, ám Taetae lenyugtatta. Mindenkinek megvan a maga véleménye, nem kötelező elfogadni a helyzetet, de ettől még az úgy lesz, ahogyan van.
Hárman sétáltak végül a legidősebb lakása felé, Jungkook pedig boldogan beszélgetett párjaival, főleg a régebben látott felével. Hiányzott neki a másik és igen sok dolog történt, míg távol teljesítette dolgát, így szinte be nem állt a picur szája. Még a kórházi eset is felmerült, aminek végül az lett az eredménye, hogy Jint megdorgálta kicsit V, amiért annyira naiv volt. Persze a legidősebb enélkül is rosszul érezte magát. Elvégre átverték, azt pedig senki sem szereti, de Taehyung kedves volt. Aggodalomból kötötte az orrára, hogy túlságosan jóhiszemű, amiből még baja is származhat, ezért Seokjin egyetlen szóval zárta le a témát.
-Hiányoztál. - pillantott társára, az pedig elhallgatott.
Ez felért egy szeretlekkel mindkettejük részéről. Rég mondták egymásnak utoljára azt a szót is, melytől mindig olyan kellemes melegség járta át szívüket, de még valahogy nem jött el az alkalom újból. Mindketten másra tartogatták, mert tudták, mi fog következni, ha hazaérnek Jinhez. Ezért onnantól már teljes csöndben sétáltak tovább, még Kook sem szólalt meg. Nem is akart, inkább bújt volna társaihoz, de azt nem lehetett. Nyílt terepre megbeszélték, nincs semmi kontaktus, főleg nem a Sugaval történtek után, mert nem akarnak bajt. Majd bepótolnak mindent, ha hármasban maradnak a négy fal között, de akkor többszörösen is.
-Tudjátok min gondolkodtam? - kérdezett a legkisebb, miközben Jin beengedte magukat a tömbbe és a lift felé indultak.
-Nem, de lehet nem is akarom tudni. - várta a legrosszabbat Seokjin.
-Szerintem tök jó ötlet ám.
-Mondjad picur! - biztatta Tae miközben elindultak felfelé.
-El kéne mennünk bulizni.
-Hoseok örülni fog. Jiminnel szeretnek kimozdulni, de kettesben nem buli, szerintük.
-Nem, nem úgy.
-Akkor?
-Csak mi hárman. Múltkor láttam egy szórakozóhelyet melegeknek.
-Mondtam, hogy nem akartam tudni. - sóhajtott Jin.
-De ez tök jó! Próbáljuk kiiiii! Legalább egyszer. - kérlelte társait Kook, ám Taehyung nem szándékozott neki választ adni.
-Én nem szeretnék Jungkook. - értek fel, miközben Seokjin kezdett magyarázni - Nekem ez a helyzet teljesen új tudod. Még magammal is küzdöttem, nem szeretnék ilyen helyre menni.
-Most, de a jövőben? - vigyorgott a legkisebb, hátha mosolyával rá tudja majd venni párját, mialatt már a lakás felé tartottak.
-Nem tudom még Kook. Hagyjuk ezt jó? - nyitott ajtót.
-Rendben. De akkor Taehyung? Legalább te eljössz velem? - fordult mosolyogva másik párja felé, de az habozott a válaszadásban.
-Hát... - sétált be az ajtón el Jungkook mellett - Jin nélkül nem szívesen. Szerintem nem olyan fontos az. - indult a hálóba.
-Ahhhh. - szomorodott el a legkisebb - Velem sose akar senki menni sehova.
-Ne mondj ilyet picur. - pakolt le Seokjin - Majd elmegyünk veled bulizni, ha ennyire szeretnél. Maximum nem oda.
-De én úgy akarok veletek, - zárta be a bejáratot maga mögött - hogy ölelgethesselek titeket, meg megcsókolhassalak nyilvánosan. Annyira elegem van, hogy nem foghatom akkor a kezeteket, mikor én akarom, nem adhatok puszit és nem bújhatok hozzátok. - dobta le magát a kanapéra és elszomorodott.
-Jaj picur. - ment oda hozzá a legidősebb és leguggolt elé - Sajnálom, hogy ezt mind nem lehet. De ettől még nagyon szeretünk téged és bármit megadnék, hogy boldog légy. Kitalálunk valami megoldást rendben?
-Jó. - dörmögte.
-Ne légy letörve picur. Milyen lesz a mai este, ha ennyire zokni vagy? - mosolygott Jin.
-Szexszel nem tudsz kiengesztelni.
-Biztos vagy benne? De azért megpróbálhatom, ugye? - vonta maga felé le a kanapéról a legkisebbet, aki készségesen mászott társa ölébe.
-De én azt szeretném, ha mindenki tudná, hogy veletek vagyok. - karolta át társa nyakát és odabújt hozzá. Inkább ölelés hiányzott most neki, mintsem szex a végletekig.
-Hordod a gyűrűt nem? - ölelte magához Jin - Abból mindenki tudja, hogy foglalt vagy.
-De azt hiszik barátnőm van.
-Mert ha elmegyünk bulizni mást fognak hinni majd?
-Előbb fürödjünk vagy..... - jött elő a hálószobából Taetae és meglátva társait ölelkezni a szőnyeg megtorpant - Ne hagyjatok ki semmiből. - fonta össze karjait mellkasa előtt egy apró mosoly kíséretében.
-Ma nem lesz szex rég látott szerelmem. A picur lelke darabokban az alkohol miatt. Ma este babusgatni fogom ezt a csodát kezeimben. - mosolygott társára.
-Ezzel nem vesztek el a lábamról. Akkor is el akarok menni veletek. - távolodott el Seokjintől a legkisebb és próbált haragosan nézni rá, de az idősebb csak vigyorgott rajta, a duzzogó nyúlon - Ne nevess rajtam!
-De olyan aranyos vagy!
-Mint amikor a hörcsögnek tele a pofija, - ült le Jin mellé Tae - de kap még egy kis répát és haragszik a gazdira. - dőlt az idősebbnek.
-Ahhj, milyenek vagytok! - csapott saját combjaira - El is megyek inkább fürdök. - szeretett volna haragosan távozni, de társai megfogták csuklóit és nem hagyták.
-Naaaaa. Itt hagynál minket picur? - mosolyogott fel rá Jin.
-Igen, itt. Mert kinevettek.
-Örömünkben vigyorgunk picur. - csatlakozott V is.
-Akkor is.
-Naaaaa. - húzta inkább magához Taetae - Pedig most az lenne, amit te szeretnél. Elvégre ki kell téged engesztelni, vagy nem? - ültette ölébe a legkisebbet.
-Kérhetek bármit?
-Ami ebben a lakásban marad, csak olyat, de bármit. - igazította meg Kook haját Jin, míg a fiatalabb őt nézte.
-Akkor használjunk mindent, amit elhoztam, meg azt is, ami Jinnek van.
-Ejjj. - húzta száját a ház ura, miközben még Jungkook egyik tincsét tekergette.
-Azt mondtad bármit.
-Meg is bántam azonnal. De legyen. - sóhajtott - Viszont csak a hálóban. - állt fel - Hozod?
-Persze. - kelt fel Kookkal kezében Tae - De nehéz vagy!
-Én nem, csak te vagy gyenge.
-Remélem kapaszkodsz erősen, nehogy véletlen elejtselek a kis szemtelen szácskád miatt.
-Nem bírsz. - kuncogott Jungkook, majd karjai ölelésén szorított, hogy véletlen se érjen földet addig, míg nem akarja ő maga is.

Mialatt Taehyung lefektette az ágyra a kisebbet és hosszú vitába kezdtek, hogy mért is kéne a legfiatalabbnak elengednie őt, addig Seokjin pakolt elő mindent, mit tőle kért a picur. Ám nem örült a kisebb kérésének, amit azonban kötelező jelleggel kellett ezúttal teljesíteni. Viszont húzta az időt, hogy lelkiekben felkészülhessen, így szép sorban elzavarta a fiatalokat fürdeni. Persze azok nem vettek fel pizsamát, csupán derekukra kötötték törülközőjüket, de azt is megszokásból, hisz egymás előtt már nem is voltak szégyenlősek, végül így rontottak ki egyszerre a fürdőből, mert ők nem akartak elszakadni egymástól erre az időre sem. Kook cammogott elöl, nyomában Taetae, kinek kezeit csípőjére fogta és vigyorogva sétáltak be a hálóba, hogy mehet hyungjuk is, ha még mindig tusolni szeretne a forró este előtt. Persze Jin akart. Hisz időhúzás, addig pedig talán elalszik a picur, míg ő rendesen kiélvezi majd ezúttal a forró vizet, ám készült. Míg állt a zubogó cseppek alatt gondolkozott. Mindent elképzelt amit csak tudott, hogy a kisebb mit szeretne és maga is meglepődött. Az a kis alkohol, ami fejébe szállt, egy pöppet felszabadította elméjét minek hatására talán először kezdett el a zuhany alatt azon fantáziálni, hogy Jungkook..... Jungkook nyög alatta, vonaglik az élvezettől és nevén szólongatja, míg ő ütemesen mozog benne. Még talán fel is sóhajtott a gondolatra, amint érezte magán, hatásos volt kis fantáziálása, végül kegyelemdöfésként tárult elé, amint a két fiatal térdel ágyán anyaszült meztelenül és csókolóznak. Elméje elszabadult a tusolás közben megfogni pedig nem tudta többé. Egyre részletesebben jelentek meg fejében a képek, így inkább sietett a zuhannyal, miközben döntött. Legyen az, amit Kook szeretne, önmagának már úgyis mindegy, kikészült így bármi történjék, biztosan élvezni fogja.

Megszokásból ő is felkapta törülközőjét, mert nem szeretett saját lakásában ruha nélkül mászkálni, még ha egyedül is volt, első útja pedig a konyhába vezetett. Inni akart mielőtt csatlakozik társaihoz, amint pedig letette az immár üres poharat meghallotta a fiatalokat.
-Taetaeeeeee. - nyafogott Jungkook.
-Mi az?
-Olyan.... nem cserélünk?
-Ugyan olyan a kettő. Mért akarsz cserélni?
-Hát..... kényelmetlen. - erre a mondatra Jin már ráncolta szemöldökét, miközben ezernyi ötlete támadt, mi lehet kényelmetlen, de egy jó sem akadt, amitől ne félt volna.
-Mire számítottál milyen lesz? Ez egy plug. Ez ilyen. - egy micsoda? Jin nem tudta hová tenni a hallottakat, így halkan indult a háló felé, hogy meglepje a kicsiket.
-De neked nem kényelmetlen. A tiéd kisebb. - nyafogott tovább Kook.
-Ez nem igaz, csak azt hiszed, mert vastagabb a farkincája. - kuncogott Taehyung, Jin pedig közben észrevétlenül ért a résnyire nyitott ajtóhoz.
-Szerinted hyungnak tetszeni fogok? - terült el az ágyon hasra fekve akár egy kiscica.
-Mindig tetszel neki. Te mindenkinek tetszel. - néztek egymás szemeibe, Seokjin pedig nem bírta tovább. Miről beszélgetnek? Érdekli.
-Bejön a vörös fülecskéd. - vigyorgott Jungkook, miközben Jin megjelent a küszöbön és a legkisebb ránézett, majd felkelve ült sarkaira felé pillantva - Végeztél hyung? - mosolygott.
-M..... mi az rajtad? - maradt tátva Seokjin szája, amint rendesen végigmérte társait.
-Tetszik ugye? - érdeklődött Tae perverz pillantással - Tudtam, hogy szeretni fogod. Mondtad, imádod a kutyusokat. - mászott Jungkookhoz, majd oldalról bújt annak nyakába, közben pedig kitolva fenekét pislogott a legidősebbre, mert érdekelte annak reakciója - Hát most itt van neked két kis aranyos és csak téged akarnak. - nyalt végig a picur forró bőrén, ki ettől aprót nyögött fel.
-Deh..... - nyelt nagyot Jin - mért csináljátok ezt velem? Te jó ég! - sóhajtott fájdalmasan - Olyan édesek vagytok. - támaszkodott az ajtófélfának.
-Tényleg tetszünk hyung? - húzódott lassan el Taetól a legkisebb, ki kezdett nyálas lenni, mert társa már úgy nyalogatta, mintha tényleg kölyökkutyusok lennének, így arcára is áttért - Nyaaah, hyuuuung. - nyafogott, majd még apró kis nyüszítéseket is csatolt mondandójához, amitől teljesen azzá vált Jin szemében, aminek "öltözött", mert hát az egy pár kutya kutyafül és egy kis farkacska nem mondható öltözéknek.
-Mi az picur? - kuncogott - Nem tetszik?
-Hahh! - nyögött Seokjin a látvány miatt és kénytelen volt leülni a küszöbön. Elolvadt a kis párostól ágyában - Meggyilkoltok.
-És nézd! - karolta át Kook csípőjét, az vállába kapaszkodott, majd magához húzta, mire a legfiatalabb szépen hanyatt feküdt az ágyon, ő pedig megtámaszkodott mellette végül a kis farkat megfogva kihúzta alóla, hogy megmutassa Jinnek - Ilyen kis fekete kutyulid van. - lengette a farkincát - De a mosolya miatt inkább szerzek neki nyuszikás farkat és fület. Az sokkal jobban illik hozzá. - pillantott a picurra.
-És akkoj nyuszimuszi leszek. - játszotta a világ legcukibb állatkáját Jungkook.
-Igen. Kis playboy nyuszimuszi. - harapott alsó ajkába Tae.
-Deh.... mik ezekh? - lihegett Jin már a látványtól is. Egy álom vált valóra.
-Gyere ide és nézd meg! Kelj fel picur! - emelte meg a legkisebbet, aki készségesen ült párja ölébe háttal Seokjinnek, hogy Taetae megmutogathassa a kis kiegészítőt. Nyakába karolva esett zavarba, amint Jin összeszedve magát ment oda hozzájuk és térdelt az ágy szélére. Kicsit tényleg belepirult a picur, amint Taehyung mutogatta a farkat.
-Ez nagyon aranyos. - pislogott sűrűn a legidősebb - De.... nem kényelmetlen? Mekkora?
-Egy kicsit, de nem vészes. - fogta meg a kiegészítőt és mintha egy hétköznapi dolgot mutogatna húzta azt ki Jungkookból, aki nem számítva erre felnyögött - Látod? Nem vészes. De azért így, minden nélkül kell hozzá síkosító.
-Hmmm. - nézte a tárgyat párja kezében, majd szemeibe pillantott - És neked akkor meg van egy fekete szetted, meg egy vörös.
-Igen. - mosolygott Tae - De én inkább róka vagyok. - helyezte vissza Jungkooknak a farkacskát.
-Hyungh! - szólalt fel a legfiatalabb - Szólhatnál.
-A farkad egyre keményebb. - fordult füléhez - Szerintem nem kell szólnom, amíg ez így marad.
-És... - nyelt egyet Jin. Ha teljesen józan lett volna, tuti nem meri megkérdezni, de már az alkohol, meg ez a látvány elvette minden eszét - ez mellé nem férek be mi? - nézet ártatlanul Taera.
-Megpróbálhatod. - mosolygott társára.
-Mi? Neeee. - engedte el nyakát Kook és inkább a sokat firtatott kellékhez emelte kezeit - Így is feszít hyuuuuung. Nagyon rossz.
-Amúgy se lenne jó érzés. Pereme van, ami sértene. De majd szerzek vibrálót. Attól mindketten pillanatok alatt elélveztek.
-Hogy mondhatsz ilyeneket, mikor így is majd felrobbanok a látványotoktól. - sóhajtott fel a legidősebb.
-Nem olyan rég még ellenkeztél. - lepődött meg Tae.
-Az akkor volt. - nézett oldalra Jin.
-És a rezgő is nagy? Az is feszíteni fog? - érdeklődött a legkisebb.
-Mi van picur? - fogott derekára Seokjin - Ennyire rossz.
-Igen. - dünnyögött, miközben párja karjaiba dőlt kicsit.
-És mikor én feszítelek? Az nem rossz? - csókolt vállára.
-Az máááááás. Azt élvezem. Mert.... mert az te vagy. A te részed és attól olyan... teljesen más. Ahhj! Nem tudom elmondani, de azt szeretem.
-Tudom mire gondolsz, ne aggódj. - mosolygott bele a fehér bőrre nyomott puszikba Jin - Mikor TaeTae túl nagy, akkor nekem is néznem kell őt, vagy téged, különben nem élvezem. Tudnom kell, hogy ti vagytok, mert akkor megszoklak titeket.
-És nem is élvezed? - lepődött meg az említett.
-Dehogynem. - emelte fel fejét a legidősebb - Csak hatalmas tudsz lenni és olyankor kell egy kis idő.
-Hah...... szólj legközelebb.
-Rendben.
-Hyung! - fordult meg meglepetés szerűen a legkisebb Jin karjaiban - Lehetek a kutyusod? - mászott ölébe.
-Hmm? - pislogott rá értetlenül.
-Aki a kedvedben akar járni és folyton nyalogat.
-Mit akarsz te annyit nyalogatni engem? - ráncolta szemöldökét a legidősebb.
-Hát... - harapott egy mindent elmondó vigyor kíséretében alsó ajkába Jungkook.
-Tudod szerelmem, a kutyusok nyalogatják gazdájukat, hogy kifejezzék szeretetüket. - ölelte át a legfiatalabbat derekánál Tae, miközben odabújt párjaihoz.
-Én azt annyira nem szeretem ám.
-Tudjuk. Te azt szereted, ha harapunk. - mosolygott Taetae Jungkookkal együtt.
-Inkább. De ha nagyon erősek vagytok, büntetést kaptok.
-Oh! - csillantak fel a legkisebb szemei - Milyen büntit?
-Hmm... nem is tudom. - gondolkozott el Jin.
-Mondjuk olyat, mint amit én csináltam veled. - csókolt Taehyung a legfiatalabb füle mögé.
-Ooooohhh! Büntit akarok! - hajolt Seokjin nyakába Kook.
-Mit kapott tőled? Ahh! Kook! - harapott az említett nyakába - Ez fáj te! Meg ne merd még egyszer KOOK! - húzta meg tincseit az idősebb és ezzel végre el tudta vonni a kicsit nyakától - Normális vagy?
-Büntit.
-Te mit csináltál vele, hogy ennyire büntetést akar? - pislogott Taera Jin.
-Hát csak kapott egy gyűrűt ami rezgett és szorított egyszerre. Aztán elmentünk szórakozni és könyörgött, hogy.... inkább menjünk haza. - nézett mosolyogva a kisebbre.
-Jaj tényleg. Mesélte. De most nem tudok ilyen büntetéssel szolgálni picur. - pillantott Kookra Seokjin is.
-Én viszont lehet. - kelt fel Tae - Megnézem.

Végül Taehyung kutakodva táskájában rálelt egy kis szalagra, amit ezer éve rakott el, így felhasználta azt arra, amire tervezte. Az ágy mellé térdelt és annak széléhez vonta a csücsülő Kookot, hogy kényelmesen elérhesse csókjaival legérzékenyebb pontját. A picur azonnal zavarba esett, mert eszébe jutott hyungja és az, amit akkor mondott. Tae puszijai közben aprókat nyögött, pedig tényleg nem kapott többet, csupán néhányat pénisze hegyére, miközben párja egy kicsit szoros masnit kötött annak tövébe.
-Ez lesz a bünti. - harapott alsó ajkába Taehyung, miközben végigsimított a kisebb combjain és mosolyogva pillantott fel rá.
-Ahhhj, Istenem! - dőlt el az ágyon Jin.
-Mi a baj édesem?
-Nem bírok veletek. Tegyetek, amit akartok. Megadom magam. - nézett társaira, azok pedig nem is haboztak.
Taehyung úgy mászott vissza, hogy közben magához ölelte a legkisebbet és vitte magával Jinhez. Lefektette mellé, majd megfosztva a legidősebbet a törülközőtől tért is annak nyakára, mialatt Kookot simogatta. A fiatalabb bújt hozzá, nem bírt nyugton pihenni, míg legidősebb párját kényeztették, ezért inkább felkelt és belesimult Taetae forró tenyerébe, ám vele most nem jutott messzire, hisz az épp Seokjinnel volt elfoglalva, aki viszont figyelt rá. Felsóhajtott, ahogyan Taehyung halad lefelé testén és Jungkook felé nyújtotta kezét. A legfiatalabb örömmel mászott hozzá, puszilt tenyerébe, majd arcán érezve másik hideg ujjait hajolt annak ajkaira. Csókot lopott ha már mást nem tudott, míg Taetae hyungjuk férfiasságához közeledett, amitől az egyre nagyobbakat sóhajtott, hosszabban nyögdécselt bele a csókba, végül lassan felhúzta lábait, mikor megérezte nemessége tövébe kapott forró, nedves puszit. Ezt már nem bírta tovább. Látnia kellett szerelmét, amint az kedvére tesz és kíváncsi is volt. Még nem nagyon fordult elő hasonló, így érdeklődött, de Jungkook is. Taetae alig tért Jin péniszére, már ott is termett a legfiatalabb, hogy ketten kényeztessék és felváltva nyaltak végig hosszán, mitől társuk inkább behunyta szemeit és hangosan felnyögött. Kikészült a látványtól, hogy két ilyen alapból is aranyos személy most cuki kutya füleket, farkat viselve térdelnek lábai között és éppen szájukba akarják venni, ami pár pillanattal később meg is történt. Tae volt az első, aki kisajátította hyungját, Kook viszont addig sem tétlenkedett. V vállát puszilgatta, tarkóját néha, mialatt hajába túrt, hogy majd neki is nekiessen társa Seokjin után. Ám nem sokáig maradt így a felállás, mert Tae lassan átadta a szerepet Jungkooknak, míg Jin már minden mozzanatukat figyelemmel követte, és inkább a legfiatalabbal kezdett foglalkozni, aki nem is számított rá. Míg a legidősebb a picur tekintetét el nem engedte, addig Taetae végigsimított annak gerincvonalán, majd játszadozni kezdett farkincájával. Jungkook már ekkor elkezdett gondolkodni, hogy mire is számítson, ám mást szeretett volna, mint amit kapott. Párja átnyúlva lábai között simított péniszére, majd megfogva a felhelyezett kellék egyetlen kiálló műanyag részét, melyről a farkocska lógott, kezdte azt mozgatni a picurban. Kook nyögdécselésbe kezdett, nem is akármilyenbe és nem bírta tovább állni Seokjin tekintetét. Behunyva szemeit igyekezett élvezetet nyújtani párjának, mialatt Tae játszott vele. Lassan jobban kitolta fenekét a fiatalabb, szinte felajánlott mindent a másiknak, míg Jint kényeztette. Nyelvét sem hanyagolta el közben, nagyokat szívott teljes hosszán, majd tövig szájába vette hyungját, aki hamarosan már erőteljeseket nyögve szaggatta a takarót maga alatt. Nem bírta, nem ment. Kook olyan szexi volt a fülecskében, Tae pedig annyira önelégülten pillantott rá, hogy nem tudta már sokáig tartani magát. Közeledett a véghez, érezte minden porcikájában, ám Taehyung látta vonaglását, hallotta édes nyögései hadát. Majdhogynem az utolsó pillanatig húzta az időt, mikor erőteljesen, hirtelen tolta mélyebbre a legkisebben a kúp alakú kelléket, az pedig kiengedve szájából az idősebbet nyögött hatalmasat. Megtámaszkodott alatta fekvő párja csípője mellett az ágyon, miközben Seokjin is jól látta, vegyesek érzései. Nem is tolta vissza fenekét társához, aki csak mosolygott párjai reakcióin, miközben Jinről bárki megmondta volna, élvezni akart, még a szenvedő picur ellenére is, kire tekintetét szegezte, ám nem volt senki, ki segített volna most rajta. Kook kéjesen nyöszörgött, míg Tae saját ajkait harapdálta, így Jin csak hatalmasakat sóhajtozva csillapodott lassan. Ám nem tűrte sokáig a felállást. Pénisze fájdalmasan lüktetett és míg Taehyung a picurt kényeztette, simogatta péniszét tovább, játszott vele, addig ő kezeibe fogta a legkisebb arcát és hevesen megcsókolta. Felemelkedtek, nyelveik harca közben, Jungkookot pedig ölébe vonta, elvéve ezzel a kicsit Taetaetól, aki csak mosolygott rajta. Jin ugyanis felfalta a legfiatalabbat, úgy viselkedett vele, mint aki tényleg képes lenne egészben lenyelni társát, ha tehetné, miközben kisajátította inkább. Ám amint helyet foglalt a picur, elváltak egymástól. Az idősebb ujjai, a kis puha farkincával foglalkoztak, ami cukisága ellenére most nagyon útban volt.
-Tetszik? - érdeklődött Jungkook, miközben párja simogatta a kelléket és pillantásával pásztázta azt.
-Igen. Nagyon.... - nyelt nagyot - aranyos.
-Kiveszem. - jelent meg Tae mosolyogva.
-Muszáj? - nézett rá a legidősebb kérdően.
-Nem férsz mellé.
-Biztos?
-Biztos. És picur sem bírná. - fogta meg a kiegészítőt, majd óvatosan szabadította meg tőle a legfiatalabbat, aki megkönnyebbülten sóhajtott fel.
-Pedig nagyon cuki. - csókolt a legfiatalabb vállára Jin, miközben az helyezkedett ölében, hogy végre szerelme töltse ki testét.
Tae elrakta a kis farkat, majd segített a picurnak, bár annak nem volt rá szüksége. Csupán Taehyung is ott akart lenni, simogatni a kisebb fehér bőrét, melyről már lassan teljesen eltűntek az ügyetlensége miatt szerzett foltok, csókolgatni azt a puha testet, míg Seokjinnek nyújtott örömöt. Szeretgették a legfiatalabbat, kinek a legjobb dolga volt mindig, míg az lassan mozgatni kezdte csípőjét. Jin a másik fenekére vezette kezeit és állvonalának csókolgatása közben markolt a formás félgömbökbe, hogy egy-egy mozdulatnál mélyebbre hatolhasson szerelmében., majd lassan inkább Taeval kezdett foglalkozni. Társa mindig kicsit kimaradt az eseményekből, ezért megfogta egyik csuklóját és közelebb húzta magukhoz. Nem szerette volna most kihagyni, így csókot lopott tőle, őt ízlelte nyelvével, míg a legfiatalabb nyögései fülének nyújtottak gyönyörű dallamokat. Nehezen viselte a történéseket, mert már a bemelegítés is komoly önuralmat igényelt az édes kis "jelmezek" miatt, ezért hamar elszakadt a másik ajkaitól levegő után kapva. Lüktetett nemessége a legfiatalabban, ki végig csak simogatta Seokjin testét, olykor karmolt is, mikor élvezetes pontot ért el társa, amint pedig az is kezdett sóhajtozni, hangjait hallatni, behunyta szemeit.
- H.... hyunghh! - táncolt saját határain Kook, szerelme pedig közeledett. Boldogok voltak egymás karjaiban, Tae jelenlétében, ki a picur nyakát kezdte csókolgatni, amint Jin újra annak fenekére fogott mindkét kezével és erős, határozott mozgásokra bírta párját.
-Hahh! Hyuuuungh! - nyögött fel hangosan Jungkook minden alkalommal, mikor az idősebb teljes méretét fogadta be, végül megérezve annak nedvét magában, remegő ujjait bőrén, hosszan sóhajtott. Lassan ringatta még csípőjét, ahogyan Jin elengedte és hagyta, hogy azt tegye, mihez még kedve volt. Közben társa férfias hangja hallatszott, orgazmusának meglovagolásától torkából kibújó morgások hada, miket Jungkook idézett elő teljes mértékben, minden segítség nélkül, ám most kivételesen nem azért, hogy hyungját kényeztesse. Magával foglalkozott, ő is a csúcsra szeretett volna érni, ha már hosszú percek óta érezte, hogy mindjárt, de mégsem következett be. Kezdett hisztissé válni, akaratossá, mással nem törődővé, mialatt már nyögéseiből is hallották társai, kínlódik.
-Hyuuuungh! - szorította meg Jint, kinek elakadt egy pillanatra lélegzete, majd lihegve dőlt el az ágyon hátára fekve.
-Állj.... megh! - fogott egyik kezével Kook combjára, másikat pedig homlokára simította. Folyt róla a víz, a picur pedig nem hogy további örömöt nyújtott volna neki, hanem hevességével inkább már lassan kínozni kezdte. Rossz, kellemetlen érzés volt orgazmusa után az, ami előtte még a mennyországot nyújtotta. Valamiért ilyenkor teljesen mást váltottak ki belőle azok a mozdulatok, melyet nem szeretett és nem is tudott kezelni, kiélni, akármennyire is vágyott rá, erőlködött, ilyenkor lehetetlen volt még, ráadásul a kicsik előtt soha nem is akart olyat cselekedni, amivel kínlódott, hogy muszáj lenne már csinálni.
-De én is akarokh! - gyorsított fel a legfiatalabb.
-De ne velem most. - kapott a kisebb csípőjére - Ahh! Kook kérlekh! Állj megh!
-Gyere picur! - vette inkább kezébe az irányítást Tae és ölébe a legkisebbet magának háttal.
A fiatalabb boldogan ült helyére, hogy befogadja társa férfiasságát, hiszen már türelmetlenkedett. Élvezni akart, de nem ment, csak érezte a határt, ezért hamar kezdett úgy mozogni, hogy számára a legjobb legyen, mit sem törődve még kipihent hyungjával. Taetae karjaiba kapaszkodott és azokon támaszkodott is, hogy megfelelő tempóban tudjon érvényesülni, miközben a pihenő Jin szemeibe nézett.
-Gyönyörűek vagytok. - jegyezte meg a legidősebb, kinek férfiassága alig lankadt a látvány miatt, miközben Taehyung próbálta kicsit lassításra bírni a fiatalabbat.
-Nyugalom Kookhh. Nem rohanunk sehova. - fogott csípőjére és tarkójára csókolva sikerült rávennie párját a pihenőre - Csak szép lassan ringasd a csípőd. Hahhh.... ezt szeretem.
-Nem bírom hyungh. - hunyta be szemeit, majd társa csuklói köré fonta ujjait - Nagyon kellh. Nagyonhh. - lihegett.
-Tudom. - harapott lágyan nyakába - De ezt folytasdh, akkor talán hamarabb leveszem azt a masnit. - nyalta meg fülét.
Jungkook teljesen el is felejtette a péniszét oly szorosan körbeölelő kis szalagot, ám mikor Tae megemlítette, minden tisztázódott benne. Azért nem tudott élvezni, az állt útjába, szabott határt örömének, így pedig szenvedésbe kényszerítette. Le akarta volna venni, ha már így felhívták rá a figyelmét, ám társa összefogta kezeit és nem engedte neki. Csak akkor szerette volna hagyni a picurnak, ha már ő is megtöltötte forró testét, hisz erre ment ki az egész. Ő akart büntit, amit most meg is kapott, Tae pedig élvezte, akárcsak a "mindent szabad" szexet korábban. Elméjének régi, rejtett zuga, melyet annyira igyekezett titokban tartani, most különösebb erőlködés nélkül kapta meg azt, amit imádott, így rendkívül nagy figyelmet fordított rá, hogy elég ideig tartson a ritka pillanat. Kielégítő szeretkezést szeretett volna, ami után majd nem kell küzdenie egy ideig sötét énjével, így Jungkook forró testének minden rezzenését magába véste. Koncentrált az édes kis picurra, hogy hosszú időre jól lakjon vele, ezért az összes mozdulatát jól meggondoltan, profin végezte, melyről a kisebb nyögései adtak tanúbizonyságot.
- Ahh... Taehhh! - ejtette hátra fejét Jungkook csukott szemmel.
Imádta ezeket a hangokat, főleg mikor izmai is megfeszültek, nemessége köré fonódtak, amitől ő is megremegett. Elhúzták, nagyon hosszúra nyúlt szeretkezésük, Jungkook pedig már könyörgésbe fogott lassan, végül azonban Jin szavai győzték meg Taet, hogy engedjen a picurnak. A legfiatalabb nagyon elfáradt, így ledöntötte azt hátára az ágyra, Jin mellé, majd lábai közé helyezkedve kezdett a hajrába. Kook megszólalni sem tudott, magán kívül volt, csupán nyögött és sóhajtozott, miközben Seokjin próbálta nyugtatni csókjaival, ám végül nem azoktól halkult, hanem kimerültségétől. Feladta a küzdelmet és Tae kezében volt már az irányítás, aki egyre keményebbeket lökött.
-Olyan édes vagyhh. - kapkodta a levegőt, miközben nyúlt a szalagért.
Jungkook kezei már remegtek, de a lepedőt még képesek voltak tiszta erejükből markukba fonni, mikor Taehyung az ő férfiasságára tévedt. Minden energiája elszállt, ahogy pedig az idősebb az utolsót mozdulta érezte, megtölti ő is testét hideg nedvével, ám ujjai nem oldották ki a masnit, ezért Jungkook fájdalmasan nyögött fel, hogy felkeltse párja figyelmét, ki éppen elmerült érzéseiben. Az viszont csupán a sokadik szenvedő nyüszítésre oldozta ki a szalagot, majd mozdulni szeretett volna, ám a picurnak nem kellett több. Elég volt az, hogy végre nem szorította el semmi péniszét, máris élvezett. Hosszan sóhajtott fel és hasonlóan hosszú ideig folyt nedve hasára, de nem tudott rá figyelni. Teljesen kifordult magából, miközben hálát adott az égnek, hogy legalább lélegezni tudott egyedül, mert abban a pillanatban az is hatalmas feladatnak bizonyult, melyre Seokjin rátett még egy lapáttal. Mialatt izmai megfeszültek, kockáin pedig végigfolyt saját nedvessége az idősebb kényeztette, nyakába csókolt, majd füléhez haladt, mitől nyüszítve távolodott kicsit el a picur. Túl sok inger volt számára rövid időn belül, nem tudta kezelni, mindet egyszerre.

-Picur, jól vagy? - hallotta csengeni Jin hangját már sokadszorra fülében, de csak most volt képes válaszolni.
-Igenhhhh. - sóhajtott.
-Többet ilyet nem csinálhatsz vele!
-Ő kérte! - mentegetőzött Tae.
-De könyörgött is közben, hogy elég. Ne kínozd a kisebbet! - szedte össze a papírtörlőket Seokjin.
-Nem kínoztam. Élvezted picur, - mászott fölé és kábult szemeibe nézett - ugye?
-Hmm?
-A szexet. Élvezted nem?
-Húzd fel a lábaid Kook! - szólt neki Jin, ám végül az idősebbnek kellett mozgatnia tagjait.
-Élveztem. - válaszolt lassan, mire Taetae elmosolyodott.
-Sajnos ettől még szerintem sem szabadna többet, mert rosszul viseled.
-Mit? - dörzsölte meg szemeit a legfiatalabb.
-Inkább pihenj. Teljesen kiütöttünk. - kelt fel róla Taehyung.
-Uhm.... rendben. - fordult oldalára Kookie, majd le is hunyta szemeit. Valóban kimerült, soha nem érzett fáradtság ült testére, egy teljesen új, mindent vivő.
-Többet nem játszunk ilyet. - pakolt el Jin, miközben Tae leült az ágy szélére.
-Jó, nem játszunk. - mosolygott - És megérte fürdeni?
-Nem. Most mehetek megint. - dobálta ki a szemetet.
-Mehetek veled? - harapta be alsó ajkát Tae.
-Máris tudnál szeretkezni?
-Te is hiányoztál, szeretném bepótolni.
-De maximum lágyan. - kötötte ki a feltételeket a Jungkookkal történtek után.
-Persze, ez egyszeri alkalom volt.
-Rendben. De mielőtt utánam jössz. Rakd el a füleket meg a farkakat. - indult ki a konyhába kezében a szemetessel.
-Rendben. - kelt fel Tae, hogy összeszedje a kellékeket, ám egyet nem akart eltenni.
Jungkook a fülecskékben aludt el és nem szerette volna felkelteni. Olyan édesen szundított az aznap esti áldozat, esze ágában sem volt kockáztatni annak álmait, inkább csak óvatosan betakarta, majd kezében a többi kiegészítővel ment ki a fürdőszobába.

(Folytatjuk :3 Hát most jó hosszú lett, de csak mert rég volt már Three sides, azért engedtem meg magamnak. Viszont sokáig ne számítsatok új részre, továbbá imádkozzatok, hogy 30.-án átmenjek, mert akkor 1.-jén már jön is új rész valószínűleg. Így tessék kalkulálni.
Közben íródik Skiccpausz, de persze csak a vonaton hét közben és nem tudom mikor fog kijönni!
My Music Taste K-pop koncert kampány LINK
Facebook My Music Taste csoport --> LINK (HELPER)
iKON kampány --> LINK
BTS kampány --> LINK
Levélküldés --> LINK
Facebook oldalunk --> LINK )

10 megjegyzés:

  1. Most mondjam azt hogy miután elolvastam leesett az állam? Te jó ég... Huh össze kell szednem magam. Szóval ez így sok. Úristen.. Annyi kimaradás után Istenem.. A lelkem nem készült fel erre. HOGY AZ ÉLETBE TUDTÁL ENNYIRE HIHETETLENÜL FASZA ÉS ÉDES RÉSZT ÖSSZEHOZNI??? Az egy dolog, hogy Jintől akármit csinál készvagyok, de az, hogy végre ő is perverzebb volt a megszokottnál, teljesen betett nekem. Te jó ég... És ezek a kellékek basszus! Nem tudom mennyire vagyok beteg ember, de én elképzeltem őket és te jó isten... Kéne rám ilyenkor egy kikapcs gomb. Bocs ha elszörnyülködtél a reakciómon, bár azért egy ilyen rész után számíthattál hasonlóra. XD Alig kaptam levegőt mert beteg vagyok és csak szájon át megy a lélegzés, de én hülye meg összeszorítottam a számat olvasás közben, szóval hurrá, fulladás közeli állapot level Hanna *taps* Mindegy. ANNYIRA VÁROM MÁR AZ ÉN ÉDES KIS TAEJIN PÁROSOM OMFJ!!! Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon köszönöm ezt a részt, imádtam, megváltottad a mai napomat, köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm!!!! Sok sikert DE TÉNYLEG BAROMI SOK SIKERT, REMÉLEM ÁT FOGSZ MENNI, NEM TUDOM HÁNY MILLIÓSZOROSAN DRUKKOLOK NEKED! (értelmetlenebb nem is lehetnék) Soksoksoksok sikert Mégegyszer, és a Skiccpauszról annyit hogy mind a két rész fenomenális lett, szóval hajrá, a Three Sides-hoz pedig annyit, hogy életem legjobb története amit életemben olvastam, Úgyhogy ja. SOKSIKEERT !!!! ❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként el sem hiszed, de az ilyen kommenteket imádom a legjobban :D Meg az ilyen reakciókat, hisz erre megy ki minden :3 erre nem is lehetne amúgy mást reagálni, hát ha csak felmerül benned egy cuki, farkincás Kook akkor már kész! Én az elején, amiket Jin mondott mikor meglátta őket, na KB ÚGY ÉREZTEM VOLNA ÉN IS MAGAM. Az teljesen az volt és remélem ti is elképzelitek és elolvadtok tőlük. :3
      Azért legközelebb óvatosan, ne fulladj meg, mert akkor ki fog ilyen kommentet írni? :DDD
      A szurkolást meg köszönöm, igyekszem, mert ha elsőre megy minden, akkor sok ficit kaptok :D
      Végül örülök, hogy minden nagyon tetszik :3 Próbálom minőségire írni mindet, bár sokszor nehéz, de olyankor ülök rajta pár napot :DDD További jó olvasgatást a többi részhez is majd :3 csak győzd kivárni.

      Törlés
  2. Neha elgondolkodom, hogy te mennyire perverz is vagy! Mindig talalsz valami uj kelleket de ez annyira tetszik xd Es elkepzelni oket kutyának vagy Kook-ot nyuszinak *-----* áááh tul cuki 😭 Es ahogy Tae-t elkepzeltem...aaah ez mar tul sok! Kiirtod a yaoistakat! Es hogy te mindig meglepsz valami uj cuki dologgal az mekozelebb visz a halalomhoz † xD es akkor meg azt akarod hogy várjunk meg egy hónapot T-T ahj anint tudod hozd a kovi reszt:3 es remelem sikerülni fog a vizsgát! Drukkolok neked! Fighting! A Bangtan Boys veled van!❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy nem kevés utánajárással telik a dolog XDD ami néha nagyon kiégeti a szemem XD de kell anyag a ficihez és örülök, hogy "Haldokoltok" XD mert azt jelenti, hogy jóóóóóó :3
      Megpróbálok hamarosan hozni még egy részt, mert már elkezdtem és Skiccpausz mellett igyekszek majd ezzel is :) nagyon jó részek jönnek és el akarom már nektek mesélni a történet ezen fejezetét :D
      Köszönöm a szurkolást kelleni fog :D Meg RM esze is, de azt nem kaphatom meg XD

      Törlés
  3. Hu ha hat eszmeletlen lett ez az öttlethu. Kicsitsajnáltam a v3gén Kookit kiváncsi vagyok V nek milyen ez a multja vagy vadabik énye. A kutyak jaj Jin ha már nem kellenek en vigyázok rájuk XD siok sikert a vizsgákhoz ( ha jol emlékszem )es bagyon orultem az uj résznek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :D
      Örülök, hogy tetszett ^_^
      De mi lesz veletek később? Ennél csak jobban durvulunk. ><

      Törlés
    2. Ohoh lelkileg fel kell keszulnom * perverz mosoly*

      Törlés
    3. Ki fognak égni a lelki szemeid az igaziak meg ki lesznek sírva ><

      Törlés
  4. Komolyan krzdek félni XD de várom

    VálaszTörlés